آشپزخانه گيس گلاب |
Sunday, July 09, 2006
مليت : آمريكا تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - ½1 پيمانه گوجه فرنگي پوره شده 2 - 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون 3 - 450 گرم پاستاي ريگاتوني (Rigatoni) 4 - ½ قاشق مرباخوري نمك 5 - ½ قاشق مرباخوري فلفل سياه 6 - 700 گرم سوسيس تند ايتاليايي (Italian Sausage) 7 - پنير پارمسان (Parmesan) رنده شده براي تزيين 8 - 1 فنجان خامه 9 - ¼ فنجان جعفري خرد شده 10 - 3 عدد سير – ريز شده 11 - 1 عدد پياز – خرد شده 12 - 1 فنجان شراب سفيد گس (White Wine) تذكر : بجاي سوسيس ايتاليايي از سوسيس كوكتل معمولي استفاده كنيد. در صورت تمايل ½ قاشق مرباخوري فلفل هم به آن اضافه كنيد. بجاي شراب هم از آب گريپ فروت استفاده كنيد. طرز تهيه : مرحله اول : 1- در يك تابه بزرگ، روغن زيتون را با حرارت ملايم داغ كنيد. 2- سوسيسها را به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند. 3- سوسيسها را پس از سرخ شدن از تابه خارج كنيد. مرحله دوم : 1 - حرارت را كم كرده و پياز و سير را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شوند. 2 - شراب را اضافه كنيد و اجازه دهيد 5 دقيقه بجوشد و تقريبا بخار شود. 3 - سوسيس، گوجه فرنگي و نمك را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا 10 دقيقه بپزد. 4 - فلفل سياه و جعفري و خامه را اضافه كنيد. مرحله سوم : 1 - در ديگي بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ريخته و به مدت 14 دقيقه بپزيد. 2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد و سس را بر روي آن ريخته و آن را با پنير پارمسان تزيين كرده و سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|