آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, July 10, 2006
![]() مليت : روسي دسته غذايي : نوشیدنی (Beverage) مواد لازم : 1 - 500 گرم نان جو 2 - 40 گرم مخمر نان 3 - ½ فنجان (100 گرم) شكر 4 - 5 قاشق سوپ خوري آب 37 درجه 5 - 1 دسته نعناع 6 - ¼ فنجان (50 گرم) كشمش زرد - بدون دم 7 - پوست ليمو از 1 ليمو زرد طرز تهيه : مرحله اول : 1 - نان را برش بزنيد و در فر بگذاريد تا آب آن تبخير شده و خوب خشك شود. 2 - 4 ليتر آب را جوش بياوريد و نان را در ظرفي مناسب ريخته و روي آن آب جوش را بريزيد. سپس روي ظرف را با پارچه پوشانده و بگذاريد 4 ساعت بماند. مرحله دوم : 1 - آبجو را به همراه نانهاي خيس خورده از صافي بگذرانيد و آب نانها را بگيريد و تفاله نان را دور بريزيد. 2 - مخمر را به همراه كمي شكر در آب 37 درجه بريزيد و اجازه دهيد 20 دقيقه بماند تا مخمر فعال شود. 3 - مخمر فعال شده را به همراه شكر و نعناع در آبجو بريزيد (چند برگ نعناع كنار بگذاريد) و روي ظرف را پوشانده و آبجو را به مدت 12 ساعت در جايي گرم قرار دهيد. مرحله سوم : 1 - آبجو را با پارچه تنظيف صاف كنيد و بطري بزنيد. در هر بطري يك برگ نعناع به همراه مقداري كشمش و پوست ليمو بريزيد. 2 - شيشهها را به مدت 3 روز در يخچال قرار دهيد. مرحله چهارم : 1 - بعد از اينكه كشمشها روي آبجو آمدند آبجو را بكبار ديگر صاف كرده و مجددا بطري بزنيد. 2 - آبجو براي نوشيدن آماده است! تذكر : 1 - آب 37 درجه همان آب ولرم است. 2- واس يك آبجو با رنگي قهوهاي نزديك به سياه است. اما آبجوي شما رنگ قهوهاي ملايم خواهد داشت. نگران نباشيد. اين رنگ بخاطر نان جوي مصرفي شماست. 3 - در آخرين مرحله بطري زدن دقت كنيد كه كف آبجو هدر نرود. در صورت از بين رفتن كف آبجو دوباره كمي (¼ قاشق چاي خوري) شكر در هر بطري ريخته و بعد بطري بزنيد. 4 - براي بطري زدن، نيازي نيست حتما از بطريها ويژه به همراه تشتك زن استفاده كنيد. يك بطري معمولي با دري كه قابل سفت شدن باشد براي اين منظور كافي است. 5 - در بعضي از روشها آب را دو برابر در نظر گرفته و مخمر را نصف اين ميزان. .....................................................................................................................................................
|