آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, April 21, 2003




Puerco Adobo

مليت : مكزيكي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 20 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 شيشه 340 گرمي ترشي فلفل جالاپنو – آبگيري شده
2 - 4 قاشق سوپ خوري سركه سيب
3 - 2/1 قاشق چاي خوري روغن سرخ كردني
4 - 2 قاشق چاي خوري زيره سبز – آسياب شده
5 - 4 قاشق چاي خوري پونه خشك شده
6 - 4 تكه 100 گرمي گوشت كمر خوك (Pork Lion Chop) با قطر 5/2 سانتي‌متر
7 - 2 حبه سير - كوبيده

تذكر : بجاي ترشي فلفل جالاپنو، ترشي فلفلي معمولي انتخاب كنيد كه البته فرق زيادي هم ندارد، البته از نوع تند آن. بجاي گوشت خوك هم از گوشت‌ها معتبر! ديگر استفاده كنيد (اگر خواستيد، البته!)

طرز تهيه :
 فلفل جالاپنو (ترشي شده)، پونه، سير، زيره سبز و سركه را در همزن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.
 مايه توليد شده را در ظرفي مناسب بريزيد و قطعات گوشت را داخل آن قرار دهيد و به مدت 4 الي 24 ساعت بصورت در بسته داخل يخچال قرار دهيد.
 كباب پز (يا تابه) را آماده كنيد و هر يك از قطعات را از مايه آن خارج كرده و به مدت 10 دفيفه (5 دفيفه هر طرف) كباب يا سرخ كنيد.
 غذاي شما آماده است.



(0) comments
.....................................................................................................................................................

Monday, April 07, 2003




Massaman Curry

مليت : خاورميانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 40 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 قاشق سوپ خوري روغن سرخ كردني
2 - 2/1 فنجان شير نارگيل غير شيرين يا خامه پر چرب
3 - 1 فنجان آب مرغ (Chicken Broth)
4 - 1 قاشق چاي خوري نمك
5 - 4/1 قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Pepper)
6 - 1 قاشق چاي خوري زيره سبز – آسياب شده
7 - 4/1 قاشق چاي خوري زردچوبه
8 - 2/1 فنجان بادام – خرد شده
9 - 450 الي 600 گرم (4 تكه) گوشت سينه مرغ – بي‌پوست و بي‌استخوان، خرد شده در تكه‌هاي 5/1 سانتي‌متري
10 - 3 قاشق سوپ خوري گشنيز – خرد شده
11 - 1 قاشق چاي خوري زنجبيل تازه – خرد شده (در صورت عدم دسترسي به زنجبيل تازه، 3/1 قاشق چاي خوري زنجبيل آسياب شده)
12 - 2 حبه سير – ريز شده
13 - 1 عدد پياز - خرد شده
14 - 230 گرم سيب زمين مخصوص پختن (Boiling Potato) – پوست كنده و خرد شده در تكه‌هاي 5/1 سانتي‌متري
15 - 230 گرم گوجه فرنگي مخصوص سس (Plum Tomato) – قطعه قطعه شده
16 - 1 قاشق چاي خوري پودر پنج ادويه چيني (Chinese Five Spice Powder)

تذكر : در مورد آب مرغ و نخود پخته قبلا بسيار صحبت شده است. پاستاي مورد اشاره هم در بازار موجود است. بجاي برگ چغندر سوييسي هم از اسفناج استفاده كنيد.

طرز تهيه :
 در ظرفي مناسب روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
 پياز را در روغن ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود.
 سير، زنجبيل، پنج ادويه، زيره سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و 2/1 قاشق چاي خوري از نمك را به غذا اضافه مي‌كنيم و 1 دقيقه ديگر آنها را سرخ مي‌كنيم.
 آب مرغ و سپس شير نارگيل (يا خامه) را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم غذا بجوشد.
 پس از آن سيب زميني‌ها را نيز در غذا ريخته و حرارت را كم مي‌كنيم تا غذا 12 دقيقه ديگر هم بجوشد و سيب زميني‌ها بپزند.
 مرغ را اضافه كرده و باز اجازه مي‌دهيم 5 دقيقه ديگر هم غذا بجوشد و مرغ‌ها نيز بپزند.
 بادام، گوجه فرنگي، گشنيز و باقي‌مانده نمك را به غذا اضافه مي‌كنيم.
 سپس غذا را خاموش كرده و اجازه مي‌دهيم با در بسته، غذا 2 دقيقه در همين حالت بماند و مرغ جا بيفتد.
 غذا حاظر است. اين غذا را مي‌توانيد با برنج سرو كنيد.



(0) comments
.....................................................................................................................................................

Home