آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, April 21, 2003




Puerco Adobo

مليت : مكزيكي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 20 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 شيشه 340 گرمي ترشي فلفل جالاپنو – آبگيري شده
2 - 4 قاشق سوپ خوري سركه سيب
3 - 2/1 قاشق چاي خوري روغن سرخ كردني
4 - 2 قاشق چاي خوري زيره سبز – آسياب شده
5 - 4 قاشق چاي خوري پونه خشك شده
6 - 4 تكه 100 گرمي گوشت كمر خوك (Pork Lion Chop) با قطر 5/2 سانتي‌متر
7 - 2 حبه سير - كوبيده

تذكر : بجاي ترشي فلفل جالاپنو، ترشي فلفلي معمولي انتخاب كنيد كه البته فرق زيادي هم ندارد، البته از نوع تند آن. بجاي گوشت خوك هم از گوشت‌ها معتبر! ديگر استفاده كنيد (اگر خواستيد، البته!)

طرز تهيه :
 فلفل جالاپنو (ترشي شده)، پونه، سير، زيره سبز و سركه را در همزن بريزيد و خوب مخلوط كنيد.
 مايه توليد شده را در ظرفي مناسب بريزيد و قطعات گوشت را داخل آن قرار دهيد و به مدت 4 الي 24 ساعت بصورت در بسته داخل يخچال قرار دهيد.
 كباب پز (يا تابه) را آماده كنيد و هر يك از قطعات را از مايه آن خارج كرده و به مدت 10 دفيفه (5 دفيفه هر طرف) كباب يا سرخ كنيد.
 غذاي شما آماده است.




.....................................................................................................................................................

Home