آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, April 07, 2003
Massaman Curry مليت : خاورميانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 40 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 قاشق سوپ خوري روغن سرخ كردني 2 - 2/1 فنجان شير نارگيل غير شيرين يا خامه پر چرب 3 - 1 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) 4 - 1 قاشق چاي خوري نمك 5 - 4/1 قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Pepper) 6 - 1 قاشق چاي خوري زيره سبز – آسياب شده 7 - 4/1 قاشق چاي خوري زردچوبه 8 - 2/1 فنجان بادام – خرد شده 9 - 450 الي 600 گرم (4 تكه) گوشت سينه مرغ – بيپوست و بياستخوان، خرد شده در تكههاي 5/1 سانتيمتري 10 - 3 قاشق سوپ خوري گشنيز – خرد شده 11 - 1 قاشق چاي خوري زنجبيل تازه – خرد شده (در صورت عدم دسترسي به زنجبيل تازه، 3/1 قاشق چاي خوري زنجبيل آسياب شده) 12 - 2 حبه سير – ريز شده 13 - 1 عدد پياز - خرد شده 14 - 230 گرم سيب زمين مخصوص پختن (Boiling Potato) – پوست كنده و خرد شده در تكههاي 5/1 سانتيمتري 15 - 230 گرم گوجه فرنگي مخصوص سس (Plum Tomato) – قطعه قطعه شده 16 - 1 قاشق چاي خوري پودر پنج ادويه چيني (Chinese Five Spice Powder) تذكر : در مورد آب مرغ و نخود پخته قبلا بسيار صحبت شده است. پاستاي مورد اشاره هم در بازار موجود است. بجاي برگ چغندر سوييسي هم از اسفناج استفاده كنيد. طرز تهيه : در ظرفي مناسب روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. پياز را در روغن ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود. سير، زنجبيل، پنج ادويه، زيره سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و 2/1 قاشق چاي خوري از نمك را به غذا اضافه ميكنيم و 1 دقيقه ديگر آنها را سرخ ميكنيم. آب مرغ و سپس شير نارگيل (يا خامه) را اضافه ميكنيم و ميگذاريم غذا بجوشد. پس از آن سيب زمينيها را نيز در غذا ريخته و حرارت را كم ميكنيم تا غذا 12 دقيقه ديگر هم بجوشد و سيب زمينيها بپزند. مرغ را اضافه كرده و باز اجازه ميدهيم 5 دقيقه ديگر هم غذا بجوشد و مرغها نيز بپزند. بادام، گوجه فرنگي، گشنيز و باقيمانده نمك را به غذا اضافه ميكنيم. سپس غذا را خاموش كرده و اجازه ميدهيم با در بسته، غذا 2 دقيقه در همين حالت بماند و مرغ جا بيفتد. غذا حاظر است. اين غذا را ميتوانيد با برنج سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|