آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, March 02, 2003




Pork Paprikash

مليت : مديترانهاي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 45 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 3 قاشق سوپ خوري روغن خوراكي يا روغن خوك
2 - 1 و 2/1 فنجان آب مرغ (Chicken Broth)
3 - 4/3 فنجان رشته تخم مرغ دار (Egg Noodles)
4 - 1 قاشق سوپ خوري آرد
5 - 1 و 4/3 قاشق چاي خوري نمك
6 - 2/1 قاشق چاي خوري فلفل سياه
7 - 4 قاشق چاي خوري پاپريكا (Paprika)
8 - 750 گرم گوشت فيله خوك (Tenderlion) – بريده شده به قطعات 3 سانتيمتري (به شكل مكعب)
9 - 4/3 فنجان خامه ترش (Sour Cream)
10 - 2 عدد فلفل دلمهاي بزرگ – بريده شده به نوارهاي نازك
11 - 1 عدد پياز – نازك بريده شده

تذكر : بجاي گوشت خوك از گوشت دلخواه خود استفاده كنيد. بجاي رشته تخم مرغ دار، از پاستا دلخواه يا حتي برنج استفاده كنيد. خامه ترش را ميتوانيد خودتان درست كنيد، اما ميتوانيد با خامه معمولي هم اين غذا را بپزيد. گرچه طعم خامه ترش با خامه‌ي معمولي تفاوت دارد، اما غذاي حاصل، در هر دو حالت، خوشمزه است!

طرز تهيه :
 در يك ديگ بزرگ، يك قاشق سوپ خوري روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
 2/1 قاشق چاي خوري نمك، 2/1 قاشق چاي خوري فلفل سياه و آرد را با هم مخلوط كنيد و گوشتها را داخل آن بريزيد تا خوب تمام سطح آن را بپوشاند.
 گوشتها را به مدت 3 دقيقه در روغن سرخ كنيد. سپس گوشتها را خارج كرده و در ظرفي نگهداري كنيد.
 حرارت را كاهش داده و بقيه روغن را در ديگ بريزيد.
 پياز و فلفل سبز دلمه‌اي را در روغن ريخته و به مدت 7 دقيقه سرخ كنيد. در اين مدت در ظرف را بگذاريد.
 بقيه نمك و فلفل سياه را به همراه پاپريكا در غذا ريخته و 30 ثانيه ديگر سرخ كنيد.
 گوشتها و آب مرغ را در ديگ ريخته و بگذاريد آب، جوش بيايد. سپس در ظرف را بگذاريد تا 10 الي 15 دقيقه بجوشد و گوشت بپزد.
 حرارت را كم كنيد و خامه ترش را به غذا اضافه كرده و هم بزنيد.
 در اين اثنا، مخلوط آب و نمك را جوش بياوريد و رشته تخم مرغي را ريخته و 7 دقيقه بپزيد. سپس آبكشي كنيد.
 رشته را در ظرفي ريخته و از سس آماده شده بر روي آن ريخته و ميل كنيد.




.....................................................................................................................................................

Home