آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, March 17, 2003




Chickpea Soup with Swiss Chard

مليت : ايتاليايي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 60 دقيقه
دسته غذايي : سوپها (Soups)


مواد لازم :
1 - 6 فنجان نخود پخته – آبگيري شده
2 - 1 فنجان گوجه فرنگي – پوست گرفته و خرد شده
3 - 3 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
4 - 3 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) و يا مايه مرغ (Chicken Stock)
5 - 2/1 فنجان ماكاروني (Macaroni) يا تيوبتي (Tubetti)
6 - 1 قاشق چاي خوري نمك
7 - 4/1 قاشق چاي خوري فلفل سياه
8 - 1 عدد برگ بو
9 - فلفل قرمز به ميزان دلخواه
10 - 1 قاشق چاي خوري رزماري خشك يا 1 قاشق سوپ خوري رزماري تازه – خرد شده
11 - 1 عدد هويچ - خرد شده
12 - 1 ساقه كرفس – خرد شده
13 - 4 حبه سير – ريز شده
14 - 250 گرم برگ چغندر سوييسي (Swiss Chard) – ساقه‌ها جدا و برگها خرد شده
15 - 1 عدد پياز - خرد شده

تذكر : در مورد آب مرغ و نخود پخته قبلا بسيار صحبت شده است. پاستاي مورد اشاره هم در بازار موجود است. بجاي برگ چغندر سوييسي هم از اسفناج استفاده كنيد.

طرز تهيه :
 نيمي از نخودها را به همراه 2/1 و 1 فنجان آب مرغ داخل مخلوط كن ريخته و بزنيد تا پوره شود.
 در يك ديگ بزرگ روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ كنيد.
 هويچ، پياز، كرفس، سير و رزماري را در ديگ ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا سبزيجات نرم شوند.
 باقيمانده آب مرغ، نخود پوره شده، بقيه نخودها، برگ بو، فلفل قرمز، گوجه فرنگي، پاستا و نمك را به غذا اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد. سپس حرارت آن را كم كنيد و در آن را بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بجوشد.
 برگ چغندر را اضافه كنيد و بگذاريد 5 الي 10 دقيقه ديگر هم بپزد تا برگ چغندر نرم شده و پاستاها هم بپزند.
 برگ بو را خارج كرده و فلفل سياه را اضافه كنيد و سوپ را سرو نماييد.
 در صورت غليظ شدن غذا، اگر تمايل داشتيد ميتوانيد به آن آب مرغ و يا حتي آب معمولي اضافه نماييد.




.....................................................................................................................................................

Home