آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, March 17, 2003
Chickpea Soup with Swiss Chard مليت : ايتاليايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 60 دقيقه دسته غذايي : سوپها (Soups) مواد لازم : 1 - 6 فنجان نخود پخته – آبگيري شده 2 - 1 فنجان گوجه فرنگي – پوست گرفته و خرد شده 3 - 3 قاشق سوپ خوري روغن زيتون 4 - 3 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) و يا مايه مرغ (Chicken Stock) 5 - 2/1 فنجان ماكاروني (Macaroni) يا تيوبتي (Tubetti) 6 - 1 قاشق چاي خوري نمك 7 - 4/1 قاشق چاي خوري فلفل سياه 8 - 1 عدد برگ بو 9 - فلفل قرمز به ميزان دلخواه 10 - 1 قاشق چاي خوري رزماري خشك يا 1 قاشق سوپ خوري رزماري تازه – خرد شده 11 - 1 عدد هويچ - خرد شده 12 - 1 ساقه كرفس – خرد شده 13 - 4 حبه سير – ريز شده 14 - 250 گرم برگ چغندر سوييسي (Swiss Chard) – ساقهها جدا و برگها خرد شده 15 - 1 عدد پياز - خرد شده تذكر : در مورد آب مرغ و نخود پخته قبلا بسيار صحبت شده است. پاستاي مورد اشاره هم در بازار موجود است. بجاي برگ چغندر سوييسي هم از اسفناج استفاده كنيد. طرز تهيه : نيمي از نخودها را به همراه 2/1 و 1 فنجان آب مرغ داخل مخلوط كن ريخته و بزنيد تا پوره شود. در يك ديگ بزرگ روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ كنيد. هويچ، پياز، كرفس، سير و رزماري را در ديگ ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا سبزيجات نرم شوند. باقيمانده آب مرغ، نخود پوره شده، بقيه نخودها، برگ بو، فلفل قرمز، گوجه فرنگي، پاستا و نمك را به غذا اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد. سپس حرارت آن را كم كنيد و در آن را بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بجوشد. برگ چغندر را اضافه كنيد و بگذاريد 5 الي 10 دقيقه ديگر هم بپزد تا برگ چغندر نرم شده و پاستاها هم بپزند. برگ بو را خارج كرده و فلفل سياه را اضافه كنيد و سوپ را سرو نماييد. در صورت غليظ شدن غذا، اگر تمايل داشتيد ميتوانيد به آن آب مرغ و يا حتي آب معمولي اضافه نماييد. .....................................................................................................................................................
|