آشپزخانه گيس گلاب |
Thursday, March 06, 2003
Aloha Bread مليت : استوايي تعداد : 16 نفر مدت پخت : 75 دقيقه دسته غذايي : ؟ مواد لازم : 1 - 1 و 4/3 فنجان آرد 2 - 2/1 قاشق چاي خوري نمك 3 - 3/2 فنجان شكر قهوهاي (Brown Suger) 4 - 280 گرم ماراچينوي گيلاس (Maraschino Cherry) 5 - 2 قاشق چاي خوري بيكينگ پودر (Baking Powder) 6 - 2/1 فنجان دانه ماكاداميا (Macadamia Nut) يا گردو – خرد شده 7 - 2 عدد تخم مرغ 8 - 3/1 فنجان كره يا مارگارين – نرم شده 9 - 1 عدد موز – له شده تذكر : بجاي ماراچينو از كمپوت گيلاس استفاده كنيد، هسته ها را از ميوه جدا كنيد و از ميوهي آن استفاده كنيد. بجاي ماكاداميا هم كه در خود غذا پيشنهاد شده، ميتوانيد از گردو استفاده كنيد. جايگزين شكر قهوهاي هم همانطور كه قبلا گفته شده، از شكر معمولي استفاده كنيد. 1 فنجان شكر قهوهاي = 3/1 فنجان شكر معمولي طرز تهيه : فر را روشن كرده و در دماي 180 درجه سانتيگراد (350 درجه فارانهايت) تنظيم كنيد. ماراچينو را آبگيري كرده و 2 قاشق سوپ خوري از آن را براي استفاده بعدي كنار بگذاريد. گيلاسها را به چهار تكه خرد كنيد. آرد، بيكينگ پودر و نمك را در ظرفي جدا، مخلوط كنيد. در ظرفي ديگر، كره، شكر، تخم مرغ و 2 قاشق سوپ خوري از آب ماراچينو را بريزيد و با يك مخلوط كن برقي، با سرعت كم، مخلوط كنيد. آرد، نمك و بيكينگ پودر و موز رو هم به موادتان بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد. در انتها گيلاسها و گردو يا ماكاداميا را نيز اضافه كنيد. يك ظرف نچسب، در ابعاد 5/7 * 5/12 * 5/22 سانتيمتري را برداشته و چرب كرده و مواد را در آن بريزيد و يكدست پهن كنيد تا قطر همه جاي آن با هم برابر باشد. مواد را 1 ساعت در فر قرار دهيد تا رنگ آن طلايي متمايل به قهوهاي شود. كيك شما آماده است. .....................................................................................................................................................
|