آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, May 05, 2002

Moroccan Chicken and Potato Salad with Olives

مليت : خاورميانه
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 45 دقيقه
دسته غذايي : سالاد (Salad)


مواد لازم :
1 - 3/1 فنجان زيتون كالاماتا يا انواع ديگر زيتون سياه - بدون هسته (Kalamata Olive)
2 - 7 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
3 - 1 قاشق چاي خوري نمك
4 - فلفل سياه به ميزان دلخواه
5 - ¼ قاشق چاي خوري پونه - خشك شده
6 - 1 قاشق چاي خوري زيره سبز - آسياب شده
7 - 1 قاشق چاي خوري فلفل پاپريكا (Paprika)
8 - 500 گرم (حدود 3 عدد سينه‌ي مرغ) گوشت سينه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
9 - ½ فنجان جعفري برگ پهن – خرد شده
10 - ½1 قاشق سوپ خوري آبليموي تازه (Lemon)
11 - ½ عدد پياز – ريز خرد شده
12 - 750 گرم (حدود 5 عدد) سيب زميني كم نشاسته (Boiling Potato)
13 - ½ قاشق چاي خوري زنجبيل – آسياب شده

تذكر : در صورت نيافتن فلفل پاپريكا از فلفل قرمز معمولي استفاده كنيد.

پيش از شروع :
زيتون‌ها را از وسط به دو نيم كنيد.

طرز تهيه :
◄ سيب زميني‌ها را در ديگي ريخته و به آن مخلوط آب و نمك اضافه مي‌كنيم و در آن را مي‌بنديم و مي‌گذاريم جوش بيايد. سپس حرارت را كم مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم به مدت 25 دقيقه سيب زميني‌ها به آرامي بپزند و نرم شوند.
سپس سيب زميني ها را آبكشي مي‌كنيم و مي‌گذاريم آنقدر سرد شود كه قادر به پوست كندن آنها باشيم (توجه كنيد كه سيب زميني اصطلاحا يخ نكند). بعد از سرد شدن، آنها را پوست كنده و به برشهايي به قطر 6 ميليمتر مي‌بريم.
◄ همزمان با پختن سيب زميني، در ظرف ديگر (مثل يك ليوان)، آبليمو، زيره، فلفل پاپريكا، ¾ قاشق چاي خوري از نمك، فلفل سياه، زنجبيل و پونه را ريخته و 6 قاشق سوپ خوري از روغن را به آن مي‌افزاييم و خوب مخلوط مي‌كنيم.
◄ 1 قاشق سوپ خوري روغن، باقي مانده نمك و ⅛ قاشق چاي خوري فلفل سياه را به مرغها مي‌زنيم و آنها را برروي كباب‌پز (Grill) به مدت 10 دقيقه براي هرتكه، كباب مي‌كنيم تا طلايي رنگ شوند و بپزند. (در صورت نداشتن كباب‌پز مي‌توانيد مرغها را در تابه سرخ كنيد)
◄ بعد از پختن مرغها، اجازه دهيد كمي سرد شوند و سپس آنها را به برشهايي به قطر 6 ميليمتر ببريد.
◄ در ظرفي مناسب، سيب زميني‌ها را (كه هنوز گرم هستند) با 1 ليوان سسي كه ساخته‌ايد خوب مخلوط كنيد.
◄ مرغ را به همراه پياز، زيتون، جعفري به سيب زميني‌ها بيافزاييد و سالاد را سرو كنيد.

توجه مهم : اين سالاد بوسيله خودم تست نشده است.




.....................................................................................................................................................

Home