آشپزخانه گيس گلاب |
Sunday, May 05, 2002
مليت : خاورميانه تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : سالاد (Salad) مواد لازم : 1 - 3/1 فنجان زيتون كالاماتا يا انواع ديگر زيتون سياه - بدون هسته (Kalamata Olive) 2 - 7 قاشق سوپ خوري روغن زيتون 3 - 1 قاشق چاي خوري نمك 4 - فلفل سياه به ميزان دلخواه 5 - ¼ قاشق چاي خوري پونه - خشك شده 6 - 1 قاشق چاي خوري زيره سبز - آسياب شده 7 - 1 قاشق چاي خوري فلفل پاپريكا (Paprika) 8 - 500 گرم (حدود 3 عدد سينهي مرغ) گوشت سينه مرغ بدون پوست و بدون استخوان 9 - ½ فنجان جعفري برگ پهن – خرد شده 10 - ½1 قاشق سوپ خوري آبليموي تازه (Lemon) 11 - ½ عدد پياز – ريز خرد شده 12 - 750 گرم (حدود 5 عدد) سيب زميني كم نشاسته (Boiling Potato) 13 - ½ قاشق چاي خوري زنجبيل – آسياب شده تذكر : در صورت نيافتن فلفل پاپريكا از فلفل قرمز معمولي استفاده كنيد. پيش از شروع : زيتونها را از وسط به دو نيم كنيد. طرز تهيه : ◄ سيب زمينيها را در ديگي ريخته و به آن مخلوط آب و نمك اضافه ميكنيم و در آن را ميبنديم و ميگذاريم جوش بيايد. سپس حرارت را كم ميكنيم و اجازه ميدهيم به مدت 25 دقيقه سيب زمينيها به آرامي بپزند و نرم شوند. سپس سيب زميني ها را آبكشي ميكنيم و ميگذاريم آنقدر سرد شود كه قادر به پوست كندن آنها باشيم (توجه كنيد كه سيب زميني اصطلاحا يخ نكند). بعد از سرد شدن، آنها را پوست كنده و به برشهايي به قطر 6 ميليمتر ميبريم. ◄ همزمان با پختن سيب زميني، در ظرف ديگر (مثل يك ليوان)، آبليمو، زيره، فلفل پاپريكا، ¾ قاشق چاي خوري از نمك، فلفل سياه، زنجبيل و پونه را ريخته و 6 قاشق سوپ خوري از روغن را به آن ميافزاييم و خوب مخلوط ميكنيم. ◄ 1 قاشق سوپ خوري روغن، باقي مانده نمك و ⅛ قاشق چاي خوري فلفل سياه را به مرغها ميزنيم و آنها را برروي كبابپز (Grill) به مدت 10 دقيقه براي هرتكه، كباب ميكنيم تا طلايي رنگ شوند و بپزند. (در صورت نداشتن كبابپز ميتوانيد مرغها را در تابه سرخ كنيد) ◄ بعد از پختن مرغها، اجازه دهيد كمي سرد شوند و سپس آنها را به برشهايي به قطر 6 ميليمتر ببريد. ◄ در ظرفي مناسب، سيب زمينيها را (كه هنوز گرم هستند) با 1 ليوان سسي كه ساختهايد خوب مخلوط كنيد. ◄ مرغ را به همراه پياز، زيتون، جعفري به سيب زمينيها بيافزاييد و سالاد را سرو كنيد. توجه مهم : اين سالاد بوسيله خودم تست نشده است. .....................................................................................................................................................
|