آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, May 02, 2002


Fried-Catfish Sandwiches with Spicy Mayonnaise
مليت : آمريكايي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 40 دقيقه
دسته غذايي : غذاي مختصر – سرپايي (Snack)


مواد لازم :
1 - ½ فنجان سس مايونز (Mayonnaise Souce)
2 - ¼ فنجان روغن ذرت
3 - ¾ فنجان آرد ذرت يا گندم
4 - 3 فنجان برگ كاهو يا اسفناج (60 گرم)
5 - 1¼ قاشق چاي خوري نمك
6 - ⅛ قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Papper)
7 - ¾ قاشق چاي خوري فلفل سياه
8 - ½ قاشق چاي خوري آويشن خشك شده
9 - 2 عدد تخم مرغ
10 - 4 عدد نان Hard roll (نان ساندويچي گرد)
11 - 1000 گرم فيله گربه ماهي (Catfish)

طرز تهيه :
◄ در ظرفي مناسب، مايونز را با ½ چاي خوري فلفل سياه و فلفل قرمز با هم مخلوط كنيد و بر روي دو سطح نان بماليد.
◄ در ظرفي ديگر آرد را با آويشن و نمك و باقي مانده فلفل سياه مخلوط كنيد.
◄ در ظرف سومي، تخم مرغها را بشكنيد و خوب بزنيد.
◄ برشهاي ماهي را ابتدا به تخم مرغ آغشته كنيد و سپس داخل آرد كنيد تا خوب هر دو سطح آن را آرد بپوشاند. بعد از خارج كردن ماهي آن را تكان دهيد تا آردهاي زيادي بريزد.
◄ در يك تابه بزرگ نچسب روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
◄ ماهي ها را در تابه قرار دهيد تا سرخ شود و رنگ آن طلايي شود. براي يك برش ماهي به قطر كمتر از 2 سانتيمتر ، حدود 4 دقيقه سرخ شدن براي هر طرف كافي است.
◄ بعد از سرخ شدن ماهي را در ظرفي مناسب بگذاريد تا روغن آن برود. ماهي را با كاهو لاي نان گذاشته و سرو كنيد.




.....................................................................................................................................................

Home