آشپزخانه گيس گلاب |
Thursday, May 02, 2002
Fried-Catfish Sandwiches with Spicy Mayonnaise مليت : آمريكايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 40 دقيقه دسته غذايي : غذاي مختصر – سرپايي (Snack) مواد لازم : 1 - ½ فنجان سس مايونز (Mayonnaise Souce) 2 - ¼ فنجان روغن ذرت 3 - ¾ فنجان آرد ذرت يا گندم 4 - 3 فنجان برگ كاهو يا اسفناج (60 گرم) 5 - 1¼ قاشق چاي خوري نمك 6 - ⅛ قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Papper) 7 - ¾ قاشق چاي خوري فلفل سياه 8 - ½ قاشق چاي خوري آويشن خشك شده 9 - 2 عدد تخم مرغ 10 - 4 عدد نان Hard roll (نان ساندويچي گرد) 11 - 1000 گرم فيله گربه ماهي (Catfish) طرز تهيه : ◄ در ظرفي مناسب، مايونز را با ½ چاي خوري فلفل سياه و فلفل قرمز با هم مخلوط كنيد و بر روي دو سطح نان بماليد. ◄ در ظرفي ديگر آرد را با آويشن و نمك و باقي مانده فلفل سياه مخلوط كنيد. ◄ در ظرف سومي، تخم مرغها را بشكنيد و خوب بزنيد. ◄ برشهاي ماهي را ابتدا به تخم مرغ آغشته كنيد و سپس داخل آرد كنيد تا خوب هر دو سطح آن را آرد بپوشاند. بعد از خارج كردن ماهي آن را تكان دهيد تا آردهاي زيادي بريزد. ◄ در يك تابه بزرگ نچسب روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. ◄ ماهي ها را در تابه قرار دهيد تا سرخ شود و رنگ آن طلايي شود. براي يك برش ماهي به قطر كمتر از 2 سانتيمتر ، حدود 4 دقيقه سرخ شدن براي هر طرف كافي است. ◄ بعد از سرخ شدن ماهي را در ظرفي مناسب بگذاريد تا روغن آن برود. ماهي را با كاهو لاي نان گذاشته و سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|