آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Tuesday, April 30, 2002


Chicken Breasts with Creamy Vegetable Topping
مليت : آمريكايي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 50 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)



مواد لازم :
1 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
2 - 1 قاشق چاي خوري نمك
3 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه
4 - 4 عدد سينه مرغ بدون پوست (در مجموع حدود 1000 گرم)
5 - 250 گرم پنير خامه اي ( حدود 2 ساعت در دماي اتاق مانده باشد)
6 - 1 عدد فلفل سبز دلمه اي خرد شده
7 - 2 عدد پبازچه به همراه ساقه سبز آن و خرد شده
8 - 1 عدد هويچ رنده شده

طرز تهيه :
◄ فر را روي دماي 425 درجه فارنهايت تنظيم كنيد.
◄ در يك تابه متوسط روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
◄ فلفل دلمه‌اي را در تابه بريزيد و براي مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود. گاهي آن را هم بزنيد.
◄ پيازچه و هويچ را به فلفل دلمه‌اي اضافه كنيد و اجازه دهيد براي 2 دقيقه ديگر نيز سرخ شود. سپس از روي حرارت برداريد.
◄ مواد حاضر شده را با ¾ قاشق چاي خوري نمك و ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه و پنير مخلوط كنيد.
◄ باقي مانده نمك و فلفل را به مرغ بزنيد و سطح مرغ را با كرمي كه آماده كرده ايد بپوشانيد و در ظرف مناسبي قرار داده و آن را براي مدت 20 الي 25 دقيقه در فر قرار دهيد.
◄ بعد از سپري شدن اين زمان غذا براي سرو آماده است.




.....................................................................................................................................................

Home