آشپزخانه گيس گلاب |
Tuesday, April 30, 2002
Chicken Breasts with Creamy Vegetable Topping مليت : آمريكايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 50 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت 2 - 1 قاشق چاي خوري نمك 3 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه 4 - 4 عدد سينه مرغ بدون پوست (در مجموع حدود 1000 گرم) 5 - 250 گرم پنير خامه اي ( حدود 2 ساعت در دماي اتاق مانده باشد) 6 - 1 عدد فلفل سبز دلمه اي خرد شده 7 - 2 عدد پبازچه به همراه ساقه سبز آن و خرد شده 8 - 1 عدد هويچ رنده شده طرز تهيه : ◄ فر را روي دماي 425 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. ◄ در يك تابه متوسط روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. ◄ فلفل دلمهاي را در تابه بريزيد و براي مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود. گاهي آن را هم بزنيد. ◄ پيازچه و هويچ را به فلفل دلمهاي اضافه كنيد و اجازه دهيد براي 2 دقيقه ديگر نيز سرخ شود. سپس از روي حرارت برداريد. ◄ مواد حاضر شده را با ¾ قاشق چاي خوري نمك و ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه و پنير مخلوط كنيد. ◄ باقي مانده نمك و فلفل را به مرغ بزنيد و سطح مرغ را با كرمي كه آماده كرده ايد بپوشانيد و در ظرف مناسبي قرار داده و آن را براي مدت 20 الي 25 دقيقه در فر قرار دهيد. ◄ بعد از سپري شدن اين زمان غذا براي سرو آماده است. .....................................................................................................................................................
|