آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, May 29, 2002
مليت : ايتاليايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 60 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بيآب 2 - 3/1 فنجان زيتون سياه بدون هسته – نصف شده 3 - 1 قاشق سوپ خوري روغن زيتون 4 - ½ فنجان آب مرغ (Chicken Broth) 5 - 1 قاشق چاي خوري نمك 6 - فلفل سياه به ميزان دلخواه 7 - 8 عدد (حدود 1500 گرم) عدد ران مرغ (قسمت بالايي ران) 8 - 3/1 فنجان ريحان – خرد شده 9 - 12 حبه سير 10 - ½ فنجان شراب سفيد غير شيرين (White Wine) 11 - 1 عدد پياز - خرد شده 12 - 2 قاشق چاي خوري رزماري – خرد شده (اگر از رزماري خشك شده استفاده ميكنيد ¾ قاشق چاي خوري كافيست) تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران ميتوانند از گوجه فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. ميتوانيد براي خوشرنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. زيتون سياه در ايران موجود است اما اگر دسترسي به آن مشكل بود از ديگر زيتونهاي گوشتي استفاده كنيد. فراموش نكنيد كه اگر زيتون شما شور بود 2 ساعت قبل از استفاده آن را در مقداري آب سرد ريخته و بگذاريد بماند تا شوري آن گرفته شود. بجاي شراب سفيد هم سركه سيب و بجاي آب مرغ هم ميتوانيد قرص سوپ بريزيد. طرز تهيه : ◄ در يك تابه، روغن را با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ ½ قاشق چاي خوري نمك و ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه را به مرغ زده و آن را در تابه به مدت 8 دقيقه سرخ ميكنيم تا طلايي شود. سپس مرغها را از تابه خارج ميكنيم و حرارت را كاهش ميدهيم. ◄ پياز و سير را در تابه ميريزيم و براي 5 دقيقه سرخ ميكنيم تا پياز نرم شود. ◄ رزماري و شراب را اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم جوش بيايد. سپس اجازه ميدهيم شراب آنقدر بجوشد تا مقدار آن به ¼ فنجان كاهش يابد. ◄ آب مرغ، گوجه فرنگي، مرغ، زيتون و باقي مانده نمك را اضافه ميكنيم و در ظرف را ميگذاريم تا غذا براي 20 الي 25 دقيقه بجوشد و مرغ بپزد. ◄ پس از پختن مرغ، سير ها را در غذا با چنگال له كنيد و ⅛ قاشق چاي خوري فلفل سياه و ريحان را در غذا بريزيد. ◄ بعد از اينكه غذا يك جوش خورد، آن را از روي حرارت برداشته و سرو كنيد. پيشنهاد : دوستان آشپز، ميتوانند در صورت تمايل، ميزان آب مرغ بكار رفته در غذا را 2 برابر كرده و آن را بعد از پخت، مانند خورشت، با برنج سرو كنند. .....................................................................................................................................................
|