آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, May 02, 2002

Arabian Vegetable Medley
مليت : خاورميانه
تعداد : 16 نفر
مدت پخت : 75 دقيقه
دسته غذايي : همراه غذا (Side Dish)


مواد لازم :
1- 500 گرم نخود كنسرو شده (ا قوطي)
2- 1000 گرم گوجه فرنگي كنسرو شده (2 قوطي)
3- ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه
4- ½ قاشق چاي خوري دارچين
5- 1000 گرم بادمجان
6- 2 قاشق چاي خوري سير ريز شده
7- 2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
8- 4 فنجان پياز حلقه شده
9- 1 قاشق چاي خوري نمك

تذكر : كنسرو نخود در فروشگاهاي ايران نيز موجود است اما در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري نخود را در آب و نمك بپزيد و استفاده كنيد. كنسرو گوجه فرنگي در ايران متاسفانه وجود ندارد و شما مي‌توانيد از گوجه فرنگي خام استفاده كنيد اما چون به همراه كنسرو گوجه فرنگي كمي آب وجود دارد كه آنهم بايد در غذا ريخته شود شما بايد حدود 1 فنجان آب هم به غذا اضافه كنيد (به ازاي هر كنسرو، ½ فنجان).


پيش از شروع :
نخودها را شسته و آبكشي كنيد. گوجه‌ها را در اندازه‌ها درشت ببريد. بادمجانها را شسته و با پوست به قطعات 5/3 سانتي‌متري قطعه قطعه كنيد.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ و نچسب و گود، يك قاشق از روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ كنيد.
◄ بادمجانها را در تابه به مدت 10 الي 12 دقيق سرخ كنيد تا بادمجان به رنگ قهوه‌اي روشن در آيد. سپس بادمجانها را از تابه خارج كنيد. (تذكر : دوستاني كه تاكنون حداقل يكبار بادمجان سرخ كرده باشند مطلع هستند كه سرخ كردن بادمجان با يك قاشق روغن تقريبا محال است. بنابراين شما از مصرف روغن اضافه دريغ نكنيد.)
◄ در همان تابه، پياز را با باقي مانده روغن در تابه ريخته و به مدت 6 الي 8 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ پياز قهوه‌اي روشن شود.
◄ سير، نمك، فلفل و دارچين را به پياز اضافه كنيد و اجازه دهيد 2 الي 3 دقيقه ديگر سرخ شود.
◄ بادمجان، نخود و گوجه فرنگي را به همراه آب آن در داخل غذا بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. سپس در ظرف را بگذاريد و حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا غذا 30 دقيقه بجوشد و بادمجان بپزد و نرم شود.
◄ بعد از پختن بادمجان در ظرف را برداشته و اجازه دهيد غذا 15 دقيقه‌ي ديگر نيز بجوشد و آب غذا كم شود.
◄ غذا آماده سرو است!




.....................................................................................................................................................

Home