آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Thursday, May 09, 2002

Acadian Rigatoni

مليت : آمريكايي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 30 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - ½1 فنجان (يك كنسرو 480 گرمي) گوجه فرنگي پوره شده و بي‌آب
2 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
3 - 350 گرم ريگاتوني (Rigatoni)
4 - ¼1 قاشق چاي خوري نمك
5 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه
6 - 500 گرم سوسيس ايتاليايي تند (Italian Sausage) يا آندوييل (Andouille)
7 - 2 حبه سير – خرد شده
8 - 2 ساقه‌ي كرفس – خرد شده
9 - 1 عدد فلفل سبز دلمه‌اي – خرد شده
10 - 1 عدد پياز - خرد شده

تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران مي‌توانند از گوجه‌ فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. مي‌توانيد براي خوش‌رنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. در مورد سوسيس؛ سوسيس كوكتل دودي كه در بازار موجود است تنها گزينه‌‌ي ما براي جايگزيني مي‌باشد. گرچه با سوسيسهاي نام برده شده بسيار متفاوت است. البته مي‌توانيد از سوسيس معمولي هم استفاده كرده و البته ¼ قاشق چاي خوري فلفل قرمز هم به غذا اضافه كنيد. بجاي ريگاتوني هم (اگر در بازار وجود نداشت) مي‌توانيد پاستاي ديگري استفاده كنيد.

پيش از شروع :
سوسيس‌ها را نيز به اندازه بقيه مواد خرد كنيد.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه، روغن را با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ سوسيسها را در تابه ريخته و به مدت 3 دقيقه سرخ مي‌كنيم.
◄ پياز، كرفس، فلفل سبز و سير را به سوسيس اضافه مي‌كنيم. در ظرف را مي‌گذاريم تا مواد به مدت 10 دقيقه بپزند و سبزيجات نرم شوند.
◄ گوجه فرنگي، نمك و فلفل سياه را اضافه مي‌كنيم و در ظرف را مي‌گذاريم تا 15 دقيقه‌ي ديگر بپزد.
◄ در همين اثنا، ظرفي از آب و نمك جوش مي‌آوريم و پاستا را در آن مي‌ريزيم و مي‌گذاريم 14 دقيقه بجوشد و بپزد. سپس آبكشي مي‌كنيم.
◄ پاستا را در ظرف ريخته و با سسي كه آماده كرده‌ايم صرف مي‌كنيم.




.....................................................................................................................................................

Home