آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Wednesday, October 04, 2006

Roast Cornish Hens with Panzanella Stuffing

مليت : ايتاليا
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 120 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 2 پيمانه گوجه فرنگي خرد شده
2 - 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون
3 - 1 قاشق مرباخوري نمك
4 - ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه
5 - 2 قاشق مرباخوري رزماري خشك شده يا 2 قاشق غذاخوري رزماري تازه و خرد شده
6 - 1 قاشق سوپ خوري كره
7 - 2 عدد مرغ كوچك
8 - 6 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
9 - 250 گرم نان خشك خرد شده – 8 فنجان
10 - 3 عدد سير – ريز شده

طرز تهيه :

مرحله اول :
1 - فر را روشن كرده و آن را در دماي 210 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.
2 - تكه‌هاي نان را به مدت 6 دقيقه در فر بگذاريد تا طلايي رنگ شود.

مرحله دوم :
1 - بالهاي مرغ‌ را در پشت آن بسته و محكم كنيد و ران‌ها را هم به يكديگر ببنديد. مرغ را بصورتي‌كه سينه آن به سمت بالا باشد در سيني فر قرار دهيد. بدن مرغ را با 1 قاشق سوپ خوري روغن، ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه و ¼ قاشق مرباخوري نمك مزه دار كنيد.
2 - به مرغ كره ماليده و به مدت 40 دقيقه در فر طبخ كنيد.

مرحله سوم :
1 - در ظرفي گود، گوجه فرنگي را ريخته و سير، جعفري، رزماري و باقي مانده نمك و فلفل سياه را به آن بزنيد. سپس نان تست شده را به همراه باقي مانده روغن به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
2 - در ظرف را محكم كرده يا با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه بپزيد.
3 - در ظرف را برداريد و به مدت 12 دقيقه ديگر هم اجازه دهيد تا مواد بپزد.

مرحله چهارم :
1 - مرغ را در ظرف بريزيد و 10 دقيقه صبر كنيد تا كمي سرد شود.
2 - مرغ را تكه تكه كنيد و به همراه سس آماده شده و مايه باقي‌مانده از مرغ در سيني فر خوب مخلوط كنيد و سرو كنيد.




.....................................................................................................................................................

Home