آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, October 04, 2006
![]() مليت : ايتاليا تعداد : 4 نفر مدت پخت : 120 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 2 پيمانه گوجه فرنگي خرد شده 2 - 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون 3 - 1 قاشق مرباخوري نمك 4 - ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه 5 - 2 قاشق مرباخوري رزماري خشك شده يا 2 قاشق غذاخوري رزماري تازه و خرد شده 6 - 1 قاشق سوپ خوري كره 7 - 2 عدد مرغ كوچك 8 - 6 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده 9 - 250 گرم نان خشك خرد شده – 8 فنجان 10 - 3 عدد سير – ريز شده طرز تهيه : مرحله اول : 1 - فر را روشن كرده و آن را در دماي 210 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. 2 - تكههاي نان را به مدت 6 دقيقه در فر بگذاريد تا طلايي رنگ شود. مرحله دوم : 1 - بالهاي مرغ را در پشت آن بسته و محكم كنيد و رانها را هم به يكديگر ببنديد. مرغ را بصورتيكه سينه آن به سمت بالا باشد در سيني فر قرار دهيد. بدن مرغ را با 1 قاشق سوپ خوري روغن، ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه و ¼ قاشق مرباخوري نمك مزه دار كنيد. 2 - به مرغ كره ماليده و به مدت 40 دقيقه در فر طبخ كنيد. مرحله سوم : 1 - در ظرفي گود، گوجه فرنگي را ريخته و سير، جعفري، رزماري و باقي مانده نمك و فلفل سياه را به آن بزنيد. سپس نان تست شده را به همراه باقي مانده روغن به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. 2 - در ظرف را محكم كرده يا با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه بپزيد. 3 - در ظرف را برداريد و به مدت 12 دقيقه ديگر هم اجازه دهيد تا مواد بپزد. مرحله چهارم : 1 - مرغ را در ظرف بريزيد و 10 دقيقه صبر كنيد تا كمي سرد شود. 2 - مرغ را تكه تكه كنيد و به همراه سس آماده شده و مايه باقيمانده از مرغ در سيني فر خوب مخلوط كنيد و سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|