آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, October 09, 2006
![]() مليت : فرانسوي دسته غذايي : نوشیدنی (Beverage) مواد لازم : 1 - 2 الي 3 قاشق مرباخوري عرق نعناع 2 - 1 پيمانه شيره شكر 3 - 3 پيمانه ودكا (Vodka) 4 - 1 قاشق مرباخوري گليسيرين در صورت تمايل طرز تهيه : مرحله اول : 1 - همه مواد را با هم مخلوط كرده و خوب هم بزنيد. سپس شيشه بزنيد. 2 - بعد از 24 ساعت ليكور قابل استفاده است اما بهتر است حداقل 2 هفته بماند. تذكر : 1 - بجاي ودكا ميتوانيد از الكل گندم 70 درصد استفاده كنيد. در اين حالت ½1 پيمانه الكل را با ½1 پيمانه آب مخلوط كنيد. اگر از ودكا استفاده كرديد بخاطر داشته باشيد ودكا بايد بدون طعم باشد. 2 - اگر تمايل داريد از خود نعناع استفاده كنيد ميتوانيد 12 الي 14 قاشق غذاخوري نعناع تازه يا 6 قاشق چاي خوري نعناع خشك را بجاي عرق نعناع استفاده كنيد. البته در اين حالت حتما ليكور شما بايد حداقل 2 هفته بماند. بعد از 2 هفته بايد آن را فيلتر كنيد و اجازه دهيد 2 هفته ديگر هم بماند تا حاضر شود. 3 - 1 واحد شيره شكر از تركيب 2 واحد شكر و اندكي بيشتر از 1 واحد آب بدست ميآيد كه البته بايد با هم 5 دقيقه جوشيده و سپس سرد شوند. 4 - در صورت تمايل ميتوانيد با افزودن رنگ دلخواه خود به اين نوشيدني، آن را براي نوشيدن اشتها آورتر كنيد. .....................................................................................................................................................
|