آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, March 18, 2006

Fettuccine with Five-Spice Pork and Carrots

مليت : آسیای جنوب شرقی
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 45 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 3 قاشق غذاخوري روغن
2 - 2 قاشق غذاخوري سس سويا
3 - 1 پيمانه آب مرغ كم نمك
4 - 8/5 قاشق مرباخوري نمك
5 - 1 قاشق مرباخوري شكر
6 - ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه
7 - 450 گرم گوشت خوك – خرد شده
8 - 1 قاشق مرباخوري زنجبيل
9 - 4 عدد هويچ – از وسط به عرض نصف شده و سپس در نيم دايره هايي به قطر6 ميليمتر بريده شده
10 - 4 عدد سير – خرد شده
11 - 1 عدد فلفل سبز تند – خرد شده و ساقه و دانه هاي آن دور ريخته شده
12 - 4 عدد پيازچه با برگهاي سبز آن – خرد شده
13 - 8/3 قاشق مرباخوري پودر پنج ادويه (Five Spice Powder)
14 - 220 گرم پاستاي فتوچيني (Fettuccine)

تذكر : پنج ادویه را به راحتی می توانید درست کنید. گوشت خوک را نیز با گوشت دلخواه خود جایگزین کنید. فتوچینی هم در بازار قابل تهیه است.

طرز تهيه :

مرحله اول :
1- در يك تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوري روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
2- ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه و ⅛ قاشق مرباخوري نمك را به همراه ¼ قاشق مرباخوري پودر پنج ادويه را به گوشت زده و آن را به مدت 2 دقيقه سرخ كنيد. سپس گوشت ها را از تابه خارج كنيد.

مرحله دوم :
1 - باقي مانده روغن را در تابه ريخته و با حرارت ملايم داغ كنيد.
2 - هويچ و شكر را در تابه ريخته و به مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند.
3 - پيازچه، سير، زنجبيل و فلفل سبز را اضافه كرده و 2 دقيقه سرخ كنيد.
4 - آب مرغ، سس سويا، ½ قاشق مرباخوري نمك و ⅛ قاشق مرباخوري پودر پنج ادويه را اضافه كرده و بگذاريد 4 دقيقه بجوشد و سس غليظ شود.
5 - گوشت را اضافه كرده و سس را از روي حرارت برداريد.

مرحله سوم :
1 - در ديگي بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ريخته و به مدت 12 دقيقه بپزيد.
2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد و سس را بر روي آن ريخته و سرو كنيد.




.....................................................................................................................................................

Home