آشپزخانه گيس گلاب |
Saturday, March 18, 2006
![]() مليت : آسیای جنوب شرقی تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 3 قاشق غذاخوري روغن 2 - 2 قاشق غذاخوري سس سويا 3 - 1 پيمانه آب مرغ كم نمك 4 - 8/5 قاشق مرباخوري نمك 5 - 1 قاشق مرباخوري شكر 6 - ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه 7 - 450 گرم گوشت خوك – خرد شده 8 - 1 قاشق مرباخوري زنجبيل 9 - 4 عدد هويچ – از وسط به عرض نصف شده و سپس در نيم دايره هايي به قطر6 ميليمتر بريده شده 10 - 4 عدد سير – خرد شده 11 - 1 عدد فلفل سبز تند – خرد شده و ساقه و دانه هاي آن دور ريخته شده 12 - 4 عدد پيازچه با برگهاي سبز آن – خرد شده 13 - 8/3 قاشق مرباخوري پودر پنج ادويه (Five Spice Powder) 14 - 220 گرم پاستاي فتوچيني (Fettuccine) تذكر : پنج ادویه را به راحتی می توانید درست کنید. گوشت خوک را نیز با گوشت دلخواه خود جایگزین کنید. فتوچینی هم در بازار قابل تهیه است. طرز تهيه : مرحله اول : 1- در يك تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوري روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. 2- ⅛ قاشق مرباخوري فلفل سياه و ⅛ قاشق مرباخوري نمك را به همراه ¼ قاشق مرباخوري پودر پنج ادويه را به گوشت زده و آن را به مدت 2 دقيقه سرخ كنيد. سپس گوشت ها را از تابه خارج كنيد. مرحله دوم : 1 - باقي مانده روغن را در تابه ريخته و با حرارت ملايم داغ كنيد. 2 - هويچ و شكر را در تابه ريخته و به مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند. 3 - پيازچه، سير، زنجبيل و فلفل سبز را اضافه كرده و 2 دقيقه سرخ كنيد. 4 - آب مرغ، سس سويا، ½ قاشق مرباخوري نمك و ⅛ قاشق مرباخوري پودر پنج ادويه را اضافه كرده و بگذاريد 4 دقيقه بجوشد و سس غليظ شود. 5 - گوشت را اضافه كرده و سس را از روي حرارت برداريد. مرحله سوم : 1 - در ديگي بزرگ، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آب و نمك ريخته و به مدت 12 دقيقه بپزيد. 2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد و سس را بر روي آن ريخته و سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|