آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, December 19, 2005

Chicken Provencal

مليت : مدیترانه ای
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 60 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1½ پيمانه گوجه فرنگي پوره شده به همراه كمي از آب آن
2 - 3/1 پيمانه زيتون سياه كالاماتا (Kalamata Olive) يا هر زيتون سياه ديگر – دانه گيري شده و نصف شده
3 - 1 قاشق غذاخوري روغن
4 - 1 قاشق غذاخوري خمير ماهي (Anchovy Paste)
5 - ¾ قاشق مرباخوري نمك
6 - ½ قاشق مرباخوري فلفل سياه
7 - ½ قاشق مرباخوري رزماري خشك شده
8 - ½ قاشق مرباخوري آويشن خشك شده
9 - 1 عدد (حدود 1500 الي 1800 گرم) مرغ – به 8 تكه تقسيم شده
10 - 4 عدد سير – ريز شده
11 - 1 عدد پياز كوچك – خرد شده
12 - ½ پيمانه شراب قرمز غير شيرين (Red Wine)– (شراب با طعم گس)

طرز تهيه :

مرحله اول :
1 - در يك تابه بزرگ و گود، روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
2 - ¼ قاشق مرباخوري نمك و ¼ قاشق مرباخوري فلفل را به مرغ زده و آن را به مدت 8 دقيقه در روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود. سپس مرغ را از تابه خارج كنيد.

مرحله دوم :
1 - حرارت را كاهش داده و پياز و سير را در تابه ريخته و به مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود. گاهي آن را هم بزنيد.
2 - شراب را اضافه كرده و اجازه دهيد 1 الي 2 دقيقه بجوشد و اندازه آن به ¼ پيمانه كاهش يابد.
3 - گوجه فرنگي، رزماري، آويشن، زيتون، خمير ماهي و باقي مانده نمك را اضافه كنيد و اجازه دهيد 5 دقيقه ديگر بجوشد.

مرحله سوم :
1 - مرغ را اضافه كرده و در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد 20 دقيقه بجوشد و مرغ بپزد.
2 - باقي مانده فلفل سياه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.




.....................................................................................................................................................

Home