آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, December 19, 2005
![]() مليت : مدیترانه ای تعداد : 4 نفر مدت پخت : 60 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1½ پيمانه گوجه فرنگي پوره شده به همراه كمي از آب آن 2 - 3/1 پيمانه زيتون سياه كالاماتا (Kalamata Olive) يا هر زيتون سياه ديگر – دانه گيري شده و نصف شده 3 - 1 قاشق غذاخوري روغن 4 - 1 قاشق غذاخوري خمير ماهي (Anchovy Paste) 5 - ¾ قاشق مرباخوري نمك 6 - ½ قاشق مرباخوري فلفل سياه 7 - ½ قاشق مرباخوري رزماري خشك شده 8 - ½ قاشق مرباخوري آويشن خشك شده 9 - 1 عدد (حدود 1500 الي 1800 گرم) مرغ – به 8 تكه تقسيم شده 10 - 4 عدد سير – ريز شده 11 - 1 عدد پياز كوچك – خرد شده 12 - ½ پيمانه شراب قرمز غير شيرين (Red Wine)– (شراب با طعم گس) طرز تهيه : مرحله اول : 1 - در يك تابه بزرگ و گود، روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. 2 - ¼ قاشق مرباخوري نمك و ¼ قاشق مرباخوري فلفل را به مرغ زده و آن را به مدت 8 دقيقه در روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود. سپس مرغ را از تابه خارج كنيد. مرحله دوم : 1 - حرارت را كاهش داده و پياز و سير را در تابه ريخته و به مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود. گاهي آن را هم بزنيد. 2 - شراب را اضافه كرده و اجازه دهيد 1 الي 2 دقيقه بجوشد و اندازه آن به ¼ پيمانه كاهش يابد. 3 - گوجه فرنگي، رزماري، آويشن، زيتون، خمير ماهي و باقي مانده نمك را اضافه كنيد و اجازه دهيد 5 دقيقه ديگر بجوشد. مرحله سوم : 1 - مرغ را اضافه كرده و در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد 20 دقيقه بجوشد و مرغ بپزد. 2 - باقي مانده فلفل سياه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|