آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, November 07, 2005
![]() مليت : مكزيكي دسته غذايي : نوشیدنی (Beverage) مواد لازم : 1 - ½1 پيمانه شكر قهوهاي (Brown Sugar) 2 - 1 پيمانه شكر 3 - 2 پيمانه آب 4 - ½ پيمانه قهوه حاضري (نسكافه) 5 - 3 پيمانه ودكا 6 - 2 قاشق غذاخوري وانيل طرز تهيه : مرحله اول : 1 - شكرها و آب را با هم مخلوط كرده و آرام آرام هم بزنید تا جوش بيايد و 5 دقيقه بجوشد و شکرها در آب حل شوند. 2 - حرارت را كم كرده و قهوه را اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا قهوه كاملا حل شود. 3 - مواد را از روي حرارت برداشته و بگذاريد بصورت طبيعي سرد شود. مرحله دوم : 1 - ودكا و وانيل را اضافه كنيد. ليكور شما آماده است. تذكر : 1 - در بعضي از روشهاي تهيه، قهوه را از همان ابتدا به ليكور اضافه ميكنند و به همراه آب و شكر ميجوشانند. 2- در بعضي از روشهاي تهيه، اشارهاي به شكر قهوهاي نشده است. شما ميتوانيد بجاي آن شكر معمولي استفاده كنيد. فراموش نكنيد ميزان شكر معادل نصف واحد است. (1 پيمانه شكر قهوهاي = ½ شكر معمولي) 3 - در تهيه اين ليكور ميتوانيد از ½ لوبياي وانيل نيز استفاده كنيد البته اگر به آن دسترسي داشتيد. در اين حالت حتما بايد حدود 1 هفته وانيل در ليكور شما بماند و پس از 1 هفته آن را خارج كنيد. 4 - با اينكه اين ليكور بلافاصله پس از آماده شدن قابل مصرف است (البته اگر از وانیل معمولی استفاده کرده باشید. لیکور با لوبیای وانیل 1 هفته برای آماده شدن زمان نیاز دارد.) اما پيشنهاد شده 1 هفته تا 1 ماه پس از تهيه مصرف شود و در طول اين زمان هر روز آن را تكان دهيد. 5 - اين ليكور را در بطري تيره رنگ نگهداري كنيد. 6 - بجاي ودكا ميتوانيد از الكل استفاده كنيد. البته ميزان آن متفاوت است. دو نوع كاهلا با درصد الكل متفاوت وجود دارد. كاهلا با الكل 26.5 درصد و با الكل 35 درصد. اگر خواستيد در اين ليكور از الكل استفاده كنيد (مثلا الكل اتانول 70 درصد) بايد بجاي 3 پيمانه ودكا، ½1 پيمانه آب معدني يا مقطر و ½1 پيمانه الكل بريزيد. .....................................................................................................................................................
|