آشپزخانه گيس گلاب |
Saturday, November 19, 2005
![]() مليت : آمریکایی تعداد : 8 نفر مدت پخت : 30 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 125 گرم كنسرو قارچ – حلقه حلقه بريده شده 2 - 6 پيمانه آب مرغ 3 - 450 گرم پاستاي تخم مرغي 4 - ½ فلفل دلمه اي قرمز – خرد شده 5 - ½ فلفل دلمه اي سبز – خرد شده 6 - ½ پياز بزرگ – حلقه حلقه خرد شده 7 - 2 پيمانه گوشت مرغ پخته و خرد شده 8 - نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه طرز تهيه : مرحله اول : 1 - در يك ديگ بزرگ، مرغ و آب مرغ را ريخته و به آن فلفل هاي دلمه اي و پياز را اضافه كنيد و بر روي حرارت گذاشته اجازه دهيد 10 دقيقه بجوشد. 2 - پاستا را اضافه كنيد و اجازه دهيد بپزد. 3 - 5 دقيقه پيش از اينكه بخواهيد پاستا را سرو كنيد، قارچ را نيز اضافه كنيد. 4 - به ميزان دلخواه نمك و فلفل سياه بزنيد و سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|