آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, November 02, 2005
مليت : پاكستاني - نسخه آمریکایی تعداد : 4 نفر مدت پخت : 50 دقيقه غذاي اصلی (Main Dish) مواد لازم براي تهيه خمير : 1 - 2 قاشق غذاخوري روغن 2 - ½1 قاشق مرباخوري نمك 3 - ¼ قاشق مرباخوري فلفل سياه 4 - ⅛ قاشق مرباخوري دارچين 5 - ½2 قاشق مرباخوري تخم گشنيز آسياب شده 6 - ½2 قاشق مرباخوري زيره سبز آسياب شده 7 - ½ قاشق مرباخوري زردچوبه 8 - ¾ پيمانه نخود سبز 9 - 700 گرم گوشت چرخ شده گاو 10 - 1 پيمانه ماست 11 - ¾ پيمانه شير 12 - ½ پيمانه گشنيز خرد شده 13 - ¼ قاشق مرباخوري زنجبيل 14 - 3 عدد سير – ريز شده 15 - ½1 قاشق مرباخوري آبليموي تازه 16 - 1 پياز بزرگ – خرد شده 17 - 450 گرم سيب زميني – پوست كنده و به قطعات ½ سانتي تقسيم شده طرز تهيه : مرحله اول : 1 - در يك تابه بزرگ و گود، روغن را با حرارت ملايم داغ كنيد. 2 - پياز را در تابه ريخته و 3 دقيقه سرخ كنيد تا نرم شود. 3 - سير و زنجبيل را اضافه كرده و 1 دقيقه ديگر سرخ كنيد. 4 - گوشت را اضافه كرده و 3 دقيقه سرخ كنيد تا رنگ آن تغيير كند. مرحله دوم : 1 - تخم گشنيز، زيره سبز، فلفل سياه، زردچوبه، دارچين و 1 قاشق مرباخوري از نمك را اضافه كنيد و 1 دقيقه ديگر سرخ كنيد. 2 - سيب زميني، ماست، شير را اضافه مي كنيم و اجازه دهيد جوش بيايد. سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را كم كنيد تا 20 دقيقه بجوشد. 3 - در ظرف را برداشته و در اين حالت اجازه دهيد غذا 5 دقيقه ديگر بجوشد. مرحله سوم : 1 - نخود سبز و باقي مانده نمك را اضافه كنيد و اجازه دهيد 2 دقيقه ديگر بجوشد تا نخود بپزد. 2 - در انتها آبليمو و گشنيز را اضافه كرده و سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|