آشپزخانه گيس گلاب |
Sunday, October 23, 2005
![]() Cavatappi with Pepperoni مليت : ایتالیایی تعداد : 4 نفر مدت پخت : 40 دقيقه غذاي اصلی (Main Dish) مواد لازم براي تهيه خمير : 1 - ½1 پيمانه (معادل 500 گرم) گوجه فرنگي خرد شده 2 - 2 قاشق غذا خوري روغن زيتون 3 - ¾ قاشق مرباخوري نمك 4 - 130 گرم سوسيس پپروني (Pepperoni) – نازك حلقه حلقه شده 5 - 3 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده 6 - 2 عدد سير – ريز شده 7 - 1 عدد فلفل سبز دلمه اي – خرد شده 8 - 1 عدد پياز – خرد شده 9 - 350 گرم پاستاي كاواتاپي (Cavatappi) طرز تهيه : مرحله اول : 1 - در يك تابه بزرگ و گود، روغن ريخته و آن را با حرارت ملايم داغ كنيد. 2 - سوسيس ها را به مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا خوب طلايي شود. 3 - سوسيس ها را از تابه خارج كرده و در ظرفي ريخته تا روغن آن برود. مرحله دوم : 1 - در همان تابه، پياز و فلفل سبز دلمه اي را ريخته و به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد تا سبزيجات نرم شوند. گاهي آن را هم بزنيد. 2 - سير را اضافه كنيد و به مدت 30 ثانيه سرخ كنيد. 3 - گوجه فرنگي و نمك را اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا 10 دقيقه ديگر بپزد. مرحله سوم : 1 - در ظرفي مناسب، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آن به مدت 13 دقيقه بجوشانيد تا خوب بپزد. 2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد. سپس روي آن سس را به همراه جعفري ريخته و ميل كنيد. طرز تهيه انواع ديگر : براي تهيه Cavatappi with Pepperoni and Orange Tomato Sauce كافي است كه پوست يك نارنج يا پرتقال را خلال كرده و پيش از برداشتن سس پاستا از روي حرارت آن را داخل سس بريزيد. .....................................................................................................................................................
|