آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Sunday, October 23, 2005


Cavatappi with Pepperoni

مليت : ایتالیایی
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 40 دقيقه
غذاي اصلی (Main Dish)


مواد لازم براي تهيه خمير :
1 - ½1 پيمانه (معادل 500 گرم) گوجه فرنگي خرد شده
2 - 2 قاشق غذا خوري روغن زيتون
3 - ¾ قاشق مرباخوري نمك
4 - 130 گرم سوسيس پپروني (Pepperoni) – نازك حلقه حلقه شده
5 - 3 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
6 - 2 عدد سير – ريز شده
7 - 1 عدد فلفل سبز دلمه اي – خرد شده
8 - 1 عدد پياز – خرد شده
9 - 350 گرم پاستاي كاواتاپي (Cavatappi)

طرز تهيه :

مرحله اول :
1 - در يك تابه بزرگ و گود، روغن ريخته و آن را با حرارت ملايم داغ كنيد.
2 - سوسيس ها را به مدت 3 دقيقه سرخ كنيد تا خوب طلايي شود.
3 - سوسيس ها را از تابه خارج كرده و در ظرفي ريخته تا روغن آن برود.

مرحله دوم :
1 - در همان تابه، پياز و فلفل سبز دلمه اي را ريخته و به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد تا سبزيجات نرم شوند. گاهي آن را هم بزنيد.
2 - سير را اضافه كنيد و به مدت 30 ثانيه سرخ كنيد.
3 - گوجه فرنگي و نمك را اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا 10 دقيقه ديگر بپزد.

مرحله سوم :
1 - در ظرفي مناسب، آب و نمك را جوش آورده و پاستا را در آن به مدت 13 دقيقه بجوشانيد تا خوب بپزد.
2 - پاستا را آبكشي كرده و در ظرف بريزيد. سپس روي آن سس را به همراه جعفري ريخته و ميل كنيد.

طرز تهيه انواع ديگر :
براي تهيه Cavatappi with Pepperoni and Orange Tomato Sauce كافي است كه پوست يك نارنج يا پرتقال را خلال كرده و پيش از برداشتن سس پاستا از روي حرارت آن را داخل سس بريزيد.




.....................................................................................................................................................

Home