آشپزخانه گيس گلاب |
Thursday, September 18, 2003
Beef with Olives and Coriander مليت : خاورميانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 60 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 كيلو گرم گوشت گاو – بدون چربي و استخوان – بريده شده در تكههاي 3 سانتيمتري 2 - 50 گرم كره 3 - 2 عدد (300 گرم) گوجه متوسط – ريز خرد شده 4 - 2 قاشق چاي خوري رنجبيل تازه و خرد شده يا 3/2 قاشق چاي خوري خشك و آسياب شده 5 - 2/1 قاشق چاي خوري زعفران - آسياب شده 6 - 1 قاشق چاي خوري زيره سبز - آسياب شده 7 - 1 قاشق چاي خوري پاپريكا (Paprika) 8 - 1 قاشق سوپ خوري آرد 9 - 4/1 فنجان آبليمو 10 - 2 فنجان مايه گوشت (Beef Stock) 11 - 1 قاشق سوپ خوري گشنيز – خرد شده 12 - 4/1 و 1 فنجان (200 گرم) زيتون سياه بيدانه 13 - 4/1 فنجان (120 گرم) زيتون سبز بيدانه تذكر : كسي شما را مجبور نميكند هر طور شده زيتون سياه هم تهيه كنيد. ميتوانيد به همان مقدار زيتون سبز جايگزين كنيد. قبلا گفته بودم كه از زيتون سركه در غذا استفاده نكنبد و در صورت استفاده از زيتون شور نيز، آن را با كمك آب سرد، نمك گيري كنيد. اگر حوصله تهيه مايه گوشت را نداشتيد ميتوانيد از همان قرص سوپ استفاده كنيد. طرز تهيه : كره را در تابه داغ كنيد و گوشتها را در آن ريخته و سرخ كنيد تا طلايي شود. سپس گوشت را از ظرف خارج كرده و روغن آن را بگيريد. پياز را به همراه رنجبيل در تابه ريخته و سرخ كنيد تا پياز نرم شود. گوشت را به همراه زعفران، زيره، پاپريكا و آرد در تابه ريخته و خوب هم بزنيد تا گوشت با ادويه خوب مخلوط شود. مايه گوشت و آبليمو را در غذا ريخته و بگذاريد جوش بيايد. سپس در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد در حرارت ملايم 2/1 و 1 ساعت بجوشد تا گوشت بپزد. بعد از پخت گوشت زيتون و گشنيز را اضافه كنيد و اجازه دهيد چند جوش ديگر بزند و سپس غذا را سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|