آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, August 25, 2003




Okra with Baby Onions and Tomato

مليت : خاورميانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 60 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 700 گرم باميه – ساقه‌ها بريده و دور انداخته شود
2 - 4/1 فنجان روغن زيتون
3 - 12 عدد (300 گرم) پياز كوچك – هر كدام از وسط به دو نيم شده
4 - 2 حبه سير – كوبيده شده
5 - 2 قاشق چاي خوري زيره سبز – آسياب شده
6 - 1 قاشق چاي خوري دارچين
7 - 2/1 قاشق چاي خوري Allspice
8 - 425 گرم گوجه فرنگي – خرد شده
9 - 2 فنجان آب مرغ

تذكر : اگر پياز كوچك در دسترس نداشتيد پياز معمولي را خرد شده استفاده كنيد. تهيه پودر Allspice هم در منزل كار ساده‌اي است. در مورد باميه هم سعي كنيد از باميه‌هاي كوچك استفاده كنيد. مثل هميشه مي‌توانيد از قرص سوپ بجاي آب مرغ استفاده كنيد.

طرز تهيه :
 نيمي از روغن را در تابه بريزيد تا داغ شود.
 پياز‌ها را در روغن ريخته و به مدت 15 دقيقه سرخ كنيد تا طلاي يا قهوه‌اي شود. سپس آنها را از تابه خارج كنيد.
 باقي مانده روغن را در تابه بريزيد و باميه، سير، دارچين، زيره و Allspice را به آن اضافه كرده و 5 دقيقه سرخ كنيد تا باميه‌ها كمي تغيير رنگ دهد.
 پياز‌ها را به همراه گوجه فرنگي و آب مرغ در غذا بريزيد و بدون اين كه در ظرف را بگذاريد اجازه دهيد به مدت 40 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد تا باميه‌ها بپزند.
 غذا براي سرو آماده است.

تذكر : در صورت تمايل، اگر مقداري آب گوجه فرنگي (در سوپر ماركتها قابل تهيه است) يا رب گوجه فرنگي به غذا اضافه كنيد. نتيجه بهتري مي‌گيريد.




.....................................................................................................................................................

Home