آشپزخانه گيس گلاب |
Thursday, May 08, 2003
Ice Mint Tea مليت : خاورميانهاي تعداد : 3 نفر مدت پخت : ؟ دقيقه دسته غذايي : نوشيدني (Beverage) مواد لازم : 1 - 2/1 و 1 فنجان نعناع تازه 2 - 3 عدد چاي بستهاي غير عطري 3 - 2 قاشق سوپ خوري شكر 4 - فنجان آب جوش تذكر : ترجيحا از نعناع تازه استفاده كنيد اما اگر در صورت استفاده از نعناع خشك، 2/1 فنجان نعناع كافيست. اگر چاي بستهاي (معروف به ليپتون) نداشتيد هم ميتوانيد از يك قاشق سرپر چاي معمولي استفاده كنيد. طرز تهيه : در ظرفي مناسب، آب جوش را ريخته و به آن شكر، چاي و نعناع را اضافه كنيد. پس از مخلوط شدن مواد بالا، 15 دقيقه صبر كنيد تا چاي شما سرد شود. چاي را از صافي بگذرانيد، سپس آن را در ظرفي در بسته بزيزيد و اجازه دهيد در دماي اتاق كاملا سرد شود. سپس به بخچال منتقل كنيد. در هنگام استفاده، چاي را در ليوان ريخته و به آن يخ بيفزاييد و بنوشيد. .....................................................................................................................................................
|