آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, October 23, 2002
Whole-Wheat Spaghetti with Lamb, Tomato, and Cumin Sauce مليت : خاورميانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 40 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - ½1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده 2 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت 3 - 350 گرم اسپاگتي (Spaghetti) 4 - 1 و 4/3 فاشق چاي خوري نمك 5 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه 6 - 1 قاشق سوپ خوري زيره سبز - آسياب شده 7 - 500 گرم گوشت چرخ كرده بره (گوسفندي) 8 - 3/1 فنجان نعناع تاره - خرد شده 9 - 2 حبه سير - خرد شده 10 - 1 عدد پياز - خرد شده تذكر : در غذاهاي غربي، ندرتا از گوشت گوسفند استفاده ميشود. گوشت مورد استفاده آنها گوشت بره (گوسفندي كه كمتر از 1 سال عمر داشته باشد) است. اما شما ميتوانيد از همان گوشت گوسفند معمولي استفاده كنيد. پاستاهاي موجود بازار هم اغلب از نوع اسپاگتي است. طرز تهيه : ◄ در يك تابه بزرگ، روغن را با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ پياز را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ ميكنيم تا نرم شود. ◄ سير و گوشت را به پياز اضافه ميكنيم و به مدت 3 دقيقه سرخ ميكنيم تا تغيير رنگ دهد (ديگر صورتي نباشد). ◄ گوجه فرنگي، زيره و نمك را به غذا اضافه كرده و در ظرف را ميگذاريم تا 5 دقيقه بپزد. ◄ همزمان، در ديگي بزرگ، محلول آب و نمك را جوش آورده و اسپاگتي را در آن ريخته و 15 دقيقه ميپزيم. ◄ اسپاگتي را آبكشي كرده و سس آماده شده را به همراه نعناع و فلفل سياه روي آن ريخته و سرو ميكنيم. تذكر : در مورد تفاوتهاي پخت پاستا، به سبك ايراني و سبك غربي قبلا توضيح داده شده است. اما براي يادآوري : براي روش ايراني، پاستا را به مدت 7 الي 10 دقيقه در آب و نمك جوشانده و سپس خوب با آب سرد آبكشي كرده ( به حدي كه تقريبا سرد شود) و سپس دم ميگذاريم. در روش غربي، پاستا را به مدت 12 الي 15 دقيقه (بستگي به نوع پاستا دارد) در آب و نمك ميپزيم. سپس با 2 الي 3 ليتر آب گرم (در حدي كه دست نسوزد) آبكشي كرده (بطوري كه سرد نشود) ، سپس سرو ميكنيم. البته می توانید آن را بدون اینکه شستشو دهید نیز سرو کنید. .....................................................................................................................................................
|