آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Wednesday, October 23, 2002


Whole-Wheat Spaghetti with Lamb, Tomato, and Cumin Sauce

مليت : خاورميانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 40 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - ½1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده
2 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
3 - 350 گرم اسپاگتي (Spaghetti)
4 - 1 و 4/3 فاشق چاي خوري نمك
5 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه
6 - 1 قاشق سوپ خوري زيره سبز - آسياب شده
7 - 500 گرم گوشت چرخ كرده بره (گوسفندي)
8 - 3/1 فنجان نعناع تاره - خرد شده
9 - 2 حبه سير - خرد شده
10 - 1 عدد پياز - خرد شده

تذكر : در غذا‌هاي غربي، ندرتا از گوشت گوسفند استفاده مي‌شود. گوشت مورد استفاده آنها گوشت بره (گوسفندي كه كمتر از 1 سال عمر داشته باشد) است. اما شما مي‌توانيد از همان گوشت گوسفند معمولي استفاده كنيد. پاستاهاي موجود بازار هم اغلب از نوع اسپاگتي است.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ، روغن را با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ پياز را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا نرم شود.
◄ سير و گوشت را به پياز اضافه مي‌كنيم و به مدت 3 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا تغيير رنگ دهد (ديگر صورتي نباشد).
◄ گوجه فرنگي، زيره و نمك را به غذا اضافه كرده و در ظرف را مي‌گذاريم تا 5 دقيقه بپزد.
◄ همزمان، در ديگي بزرگ، محلول آب و نمك را جوش آورده و اسپاگتي را در آن ريخته و 15 دقيقه مي‌پزيم.
◄ اسپاگتي را آبكشي كرده و سس آماده شده را به همراه نعناع و فلفل سياه روي آن ريخته و سرو مي‌كنيم.

تذكر : در مورد تفاوتهاي پخت پاستا، به سبك ايراني و سبك غربي قبلا توضيح داده شده است. اما براي يادآوري :
براي روش ايراني، پاستا را به مدت 7 الي 10 دقيقه در آب و نمك جوشانده و سپس خوب با آب سرد آبكشي كرده ( به حدي كه تقريبا سرد شود) و سپس دم مي‌گذاريم. در روش غربي، پاستا را به مدت 12 الي 15 دقيقه (بستگي به نوع پاستا دارد) در آب و نمك مي‌پزيم. سپس با 2 الي 3 ليتر آب گرم (در حدي كه دست نسوزد) آبكشي كرده (بطوري كه سرد نشود) ، سپس سرو مي‌كنيم. البته می توانید آن را بدون اینکه شستشو دهید نیز سرو کنید.




.....................................................................................................................................................

Home