آشپزخانه گيس گلاب |
Friday, October 18, 2002
Turkey and Sweet-Potato Soup مليت : آمريكايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : سوپ (Soup) مواد لازم : 1 - ½7 فنجان (½1 ليتر) آب مرغ (Chicken Broth) 2 - 2 قاشق چاي خوري نمك 3 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه 4 - ½1 قاشق چاي خوري گياه مریم گلی(Sage) خشك شده 5 - 500 گرم كتلت بوقلمون - بريده شده به قطعات 4 سانتي متر در 1.5 سانتي متر 6 - 125 گرم لوبيا سبز - بريده شده به تكههاي 4 سانتي متري 7 - 1 عدد پياز - نازك خرد شده 8 - 2 قاشق سوپ خوري كره 9 - 500 گرم سيب زميني شيرين (Sweet Potato) - پوست كنده شده و به تكههاي 1.5 سانتي متري تقسيم شده تذكر : كتلت بوقلمون در سوپر ماركتهاي خارج كشور قابل تهيه است. دوستان داخل كشور ميتوانند بجاي آن از گوشت سينهي بوقلمون و در صورت نيافتن آن، از گوشت سينهي مرغ استفاده كنند. بجاي مریم گلی نيز از آويشن يا رزماري استفاده كنيد. طرز تهيه : ◄ در يك ديگ بزرگ، كره را با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ پياز و مریم گلی را در كره ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ ميكنيم تا پياز نرم شود. ◄ سيب زميني، آب مرغ و 1 قاشق چاي خوري از نمك را در ديگ ميريزيم و ميگذاريم تا جوش بيايد. سپس حرارت را كم ميكنيم و اجازه ميدهيم 10 دقيقه بجوشد و سيب زميني نرم شود. ◄ نيمي از سوپ را داخل همزن (بلندر) ريخته و ميزنيم تا مايهاي غليظ و يكدست بدست آيد. سپس اين مايه را به داخل سوپ برگردانده و باقي مانده نمك، فلفل و لوبيا سبز را نيز در داخل سوپ ميريزيم و 8 دقيقه ديگر ميجوشانيم تا لوبيا سبز بپزد. ◄ كتلت بوقلمون را اضافه كرده و اجازه ميدهيم 1.5 دقيقه ديگر نيز بپزد. ◄ غذا براي سرو آماده است. تذكر : درصورت استفاده از گوشت بوقلمون يا مرغ بجاي كتلت بوقلمون، گوشت را نيز به همراه لوبيا سبز در غذا ريخته و مدت طولانيتري بپزيد تا گوشت بپزد. .....................................................................................................................................................
|