آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Friday, October 18, 2002


Turkey and Sweet-Potato Soup

مليت : آمريكايي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 45 دقيقه
دسته غذايي : سوپ (Soup)


مواد لازم :
1 - ½7 فنجان (½1 ليتر) آب مرغ (Chicken Broth)
2 - 2 قاشق چاي خوري نمك
3 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه
4 - ½1 قاشق چاي خوري گياه مریم گلی(Sage) خشك شده
5 - 500 گرم كتلت بوقلمون - بريده شده به قطعات 4 سانتي متر در 1.5 سانتي متر
6 - 125 گرم لوبيا سبز - بريده شده به تكه‌هاي 4 سانتي متري
7 - 1 عدد پياز - نازك خرد شده
8 - 2 قاشق سوپ خوري كره
9 - 500 گرم سيب زميني شيرين (Sweet Potato) - پوست كنده شده و به تكه‌هاي 1.5 سانتي متري تقسيم شده

تذكر : كتلت بوقلمون در سوپر ماركتهاي خارج كشور قابل تهيه است. دوستان داخل كشور مي‌توانند بجاي آن از گوشت سينه‌ي بوقلمون و در صورت نيافتن آن، از گوشت سينه‌ي مرغ استفاده كنند. بجاي مریم گلی نيز از آويشن يا رزماري استفاده كنيد.

طرز تهيه :
◄ در يك ديگ بزرگ، كره را با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ پياز و مریم گلی را در كره ريخته و به مدت 5 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا پياز نرم شود.
◄ سيب زميني، آب مرغ و 1 قاشق چاي خوري از نمك را در ديگ مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا جوش بيايد. سپس حرارت را كم مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم 10 دقيقه بجوشد و سيب زميني‌ نرم شود.
◄ نيمي از سوپ را داخل همزن (بلندر) ريخته و مي‌زنيم تا مايه‌اي غليظ و يكدست بدست آيد. سپس اين مايه را به داخل سوپ برگردانده و باقي مانده نمك، فلفل و لوبيا سبز را نيز در داخل سوپ مي‌ريزيم و 8 دقيقه ديگر مي‌جوشانيم تا لوبيا‌ سبز بپزد.
◄ كتلت بوقلمون را اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم 1.5 دقيقه ديگر نيز بپزد.
◄ غذا براي سرو آماده است.

تذكر : درصورت استفاده از گوشت بوقلمون يا مرغ بجاي كتلت بوقلمون، گوشت را نيز به همراه لوبيا سبز در غذا ريخته و مدت طولاني‌تري بپزيد تا گوشت بپزد.




.....................................................................................................................................................

Home