آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, October 02, 2002
Spicy Chicken Chili مليت : مكزيكي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 2 عدد فلفل جالاپنو (Jalapeno Pepper) بيتخم و بيساقه - خرد شده 2 - 1 الي ½ فنجان گوجه فرنگي پوره شده به همراه آب آن 3 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت 4 - ½2 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) 5 - 1 الي 3/2 فنجان (1 قوطي 450 گرمي) كنسرو لوبياي سياه (Black Bean) - بدون آب 6 - 1 الي 3/2 فنجان (1 قوطي 450 گرمي) كنسرو لوبياي چيتي (Pinto Bean) - بدون آب 7 - 1 قاشق چاي خوري نمك 8 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه 9 - 4 قاشق چاي خوري پودر چيلي (Chili Powder) 10 - 2 قاشق چاي خوري پونه خشك شده 11 - 1 قاشق سوپ خوري زيره سبز - آسياب شده 12 - 500 گرم (4 تكه) گوشت ران مرغ - بيپوست و بياستخوان - بريده شده به برشهاي نازك 13 - 3/1 فنجان گشنيز 14 - 1 عدد پياز – خرد شده 15 - 2 حبه سير - ريز شده تذكر : هنگام تميز كردن فلفل جالاپنو، حتما دستكش يدست داشته باشيد و يا اينكه دستان خود را بعد از كار، چند بار بشوييد و تا مدتي به جاهاي حساس بدن مانند صورت نماليد. بجاي لوبياي سياه نيز ميتوانيد از لوبياي قرمز استفاده كنيد. در صورتي كه قصد نداريد از كنسرو استفاده كنيد، ميتوانيد لوبيا را در مفداري آب و به همراه نمك بپزيد (بخاطر داشته باشيد كه اين كار نياز به زمان زيادي دارد). توجه داشته باشيد براي بدست آوردن يك فنجان لوبياي پخته شده، 75 گرم لوبياي خشك كافي است. (در مورد لوبياي پينتو : هيچ مرجعي پيدا نكردم كه با قطعيت اين لوبيا را لوبياي چيتي معرفي كند! اما از حداقل نظر شكل و مشخصات شباهت زيادي با لوبياي چيتي دارد و بنابراين به راحتي ميتوان آنها را بجاي هم استفاده كرد) فرمول استفاده از قرص سوپ مرغ، بجاي آب مرغ را هم كه حتما تا حالا حفظ شديد. اگه فراموش كردهايد، به غذاهاي قبل مراجعه كنيد. طرز تهيه : ◄ در يك تابه بزرگ و گود، روغن را با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ پياز و سير را در روغن ريخته و به مدت 3 دقيقه سرخ ميكنيم تا نرم شوند. ◄ حرارت را كاهش ميدهيم و مرغ را نيز اضافه ميكنيم و 2 دقيقا سرخ ميكنيم تا تغيير رنگ دهد. ◄ پودر چيلي، زيره، پونه، نمك، فلفل جالاپنو، گوجه فرنگي به همراه آب گوجه و آب مرغ را به غذا اضافه كرده و ميگذاريم جوش بيايد. پس از جوش آمدن در ظرف را گذاشته و حرارت را كم كرده و اجازه ميدهيم 15 دقيقه بجوشد. ◄ لوبياها و فلفل سياه را در غذا ميريزيم. 15 دقيقه ديگه اجازه ميدهيم بجوشد تا غذا غليظ شود. ◄ پس از آماده شدن غذا، گشنيز را بر روي آن ريخته و سرو ميكنيم. .....................................................................................................................................................
|