آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, October 09, 2002
The Other Burger مليت : آمريكايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 20 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 قاشق چاي خوري فلفل سياه 2 - 500 گرم گوشت چرخ كرده خوك 3 - ¼ قاشق چاي خوري نمك تذكر : بديهي است كه بجاي گوشت خوك، ميتوانيد از گوشت گوساله و يا گوسفند استفاده كنيد. طرز تهيه : ◄ كبابپز را روشن كرده و روي حرارت ملايم تنظيم ميكنيم. (اگر از ذغال استفاده ميكنيد، ذغالها را آتش زده و همه را يكجا جمع كرده و اجازه دهيد تا بسوزد و آماده شود) ◄ گوشت چرخ كرده را با نمك و فلفل مخلوط كرده و آن را به 4 برگر دايرهاي به قطر 2 سانتي متر تقسيم ميكنيم. ◄ حرارت كبابپز را كم ميكنيم (در مورد ذغال، ذغالهاي آمده شده را بكدست پهن كرده و اگر هنوز شعلهور است، صبر كنيد شعلهها خاموش شود) و سپس 5 دقيقه برگرها را كبابي ميكنيم. ◄ پس از خاموش كرده كبابپز اجازه ميدهيم تا برگرها 5 دقيقه ديگر نيز روي كبابپز بمانند و با حرارت باقيمانده از كبابپز يا ذغال، جا افتادهتر شوند. ◄ حالا ميتوانيد آنها را لاي نان گذاشته و سرو كنيد. نكاتي در مورد ديگر انواع Burger : در انواع ديگر برگرها، مواد اصلي ، همان مواد معرفي شده در بالا ميباشد كه بسته به ذائقهي مردم هر منطقه، موادي به آن اضافه ميشود. 4 - 2 قاشق چاي خوري سس سويا (Soy Sauce) 5 - 2 قاشق سوپ خوري شري غير شيرين (Sherry) 6 - 1 قاشق چاي خوري زنجبيل تذكر : بجاي شري ميتوانيد آب ميوه (مانند انگور و سيب) بريزيد. سس سويا هم تقريبا در هر سوپرماركتي قابل تهيه است. 4 - 3 قطره سس فلفل تند 5 - 1 عدد هويچ - رنده شده 6 - 3 قاشق سوپ خوري جعفري - خرد شده 4 - ¼ قاشق چاي خوري زيره سبز - آسياب شده 5 - ¼ قاشق چاي خوري پونه 6 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل قرمز چيلي (Red Chile Pepper) - خرد شده تذكر : بجاي فلفل چيلي از فلفل قرمز معمولي استفاده كنيد. 4 - 1 حبه سير - له يا رنده شده 5 - 1 قاشق چاي خوري تخم رازيانه - كوبيده يا آسياب شده 6 - 2 قاشق چاي خوري شراب قرمز (Red Wine) - از هر نوع كه تمايل داشتيد 7 - 2 قاشق چاي خوري روغن زيتون تذكر : آب اخته! جايگزين خوبي براي شراب قرمز است، اما اگر اخته هم در دسترس نبود، از سركه نيز ميتوانيد استفاده كنيد. .....................................................................................................................................................
|