آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Wednesday, September 25, 2002

Picadillo

مليت : مكزيكي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 85 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 الي 3/1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده بدون آب (حدود 450 گرم)
2 - 2 قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي
3 - ¼ قاشق چاي خوري سس تاباسكو (Tabasco Souce)
4 - ½ فنجان زيتون بدون هسته - هر كدام به چهار قسمت بريده شود
5 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
6 - ½1 قاشق چاي خوري نمك
7 - ½ فنجان كشمش (Raisins)
8 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه
9 - ¼1 قاشق چاي خوري تخم گشنيز - آسياب شده
10 - 2 قاشق چاي خوري زيره سبز - آسياب شده
11 - 650 گرم گوشت چرخ كرده گاو
12 - 1 عدد پياز – خرد شده
13 - 2 حبه سير - ريز شده
14 - 1 عدد فلفل سبز دلمه‌اي - خرد شده
15 - 500 گرم سيب زميني مخصوص پخت (Baking Potato) - پوست كنده و به تكه‌هاي 5/1 سانتي متري بريده شود
16 - ½ فنجان آبجو

تذكر : بجاي سس تاباسكو كه البته در ايران هم پيدا مي‌شود مي‌توانيد از سسهاي فلفل معمولي استفاده كنيد (سسهايي كه در گذشته در بازار ايران به عنوان «عقاب نشان» شناخته مي‌شدند كاملا مناسب‌ هستند). براي زيتون، اگر زيتون شما شور است پيش از اسفتاده، آن را در آب سرد بريزيد و به مدت حداقل 2 ساعت بگذاريد بماند تا شوري آن گرفته شود (در اين فاصله حداقل چند بار آب آن را عوض كنيد تا نتيجه بهتري بگيريد)، ضمنا زيتونهايي كه بصورت شيشه‌اي و در سركه در بازار عرضه مي‌شوند اصلا براي اين غذا مناسب نيستند. درمورد آبجو نيز قطعا «ماء الشعير» گزينه مناسبي است.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ و نچسب، گوشت چرخ كرده را ريخته و كمي تفت مي‌دهيم تا رنگ آن عوض شود (ديگر صورتي نباشد). فلفل دلمه‌اي، سير و پياز را در گوشت مي‌ريزيم و به مدت 3 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا پياز نرم شود.
◄ گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، زيره سبز، تخم گشنيز، نمك، فلفل سياه، سس تاباسكو و آبجو را در غذا مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا غذا بجوشد. سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را كم مي‌كنيم تا به مدت 15 دقيقه بجوشد.
◄ در اين اثنا، در ظرفي ديگر روغن را ريخته و داغ كرده و سيب زميني‌ها را به مدت 8 الي 10 دقيقه در آن سرخ مي‌كنيم تا طلايي رنگ شوند.
◄ سيب زميني‌ها را به همراه كشمش و زيتون به غذا اضافه مي‌كنيم و در ظرف را مي‌گذاريم و اجازه مي‌دهيم 10 دقيقه ديگر نيز بجوشد و سيب زميني‌ بپزد.
◄ غذا براي سرو آماده است!




.....................................................................................................................................................

Home