آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Wednesday, September 18, 2002

Lentils with Smoked Sausage and Carrots

مليت : مديترانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 50 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
2 - 500 گرم عدس (حدود 3/1 الي 2 فنجان)
3 - ¼1 قاشق چاي خوري نمك
4 - 1 عدد برگ بو
5 - 1 قاشق چاي خوري آويشن خشك شده
6 - 500 گرم سوسيس دودي - بصورت قطري به اندازه‌هاي 2 سانتي متري ببريد
7 - 3 قاشق سوپ خوري جعفري تازه - خرد شده
8 - 3 عدد هويچ - ابتدا بصورت طولي به دو نيم كرده و سپس به قطعات 2 سانتي‌متري ببريد
9 - 1 عدد پياز – خرد شده
10 - 3 حبه سير - ريز شده
11 - 5 فنجان آب (1 ليتر)

تذكر : از سوسيسهاي دودي، فقط كوكتل دودي در ايران قابل تهيه است كه كاملا براي غذاي ما مناسب مي‌باشد.

طرز تهيه :
◄ در يك ظرفي مناسب، روغن را با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ پياز، سير و هويچ را در تابه ريخته و براي مدت 5 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا پياز نرم شود.
◄ عدس، نمك، برگ بو، آويشن و آب را داخل پياز مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بجوشد. پس از آن در ظرف را براي مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم تا غذا بجوشد و عدس بپزد. سپس برگ بو را خارج مي‌كنيم.
◄ سوسيسها را به همراه جعفري در غذا ريخته و مي‌گذاريم غذا 10 دقيقه ديگر نيز بجوشد تا عدس خوب بپزد.
◄ غذا براي سرو حاضر است.




.....................................................................................................................................................

Home