آشپزخانه گيس گلاب |
Wednesday, September 18, 2002
مليت : مديترانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 50 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت 2 - 500 گرم عدس (حدود 3/1 الي 2 فنجان) 3 - ¼1 قاشق چاي خوري نمك 4 - 1 عدد برگ بو 5 - 1 قاشق چاي خوري آويشن خشك شده 6 - 500 گرم سوسيس دودي - بصورت قطري به اندازههاي 2 سانتي متري ببريد 7 - 3 قاشق سوپ خوري جعفري تازه - خرد شده 8 - 3 عدد هويچ - ابتدا بصورت طولي به دو نيم كرده و سپس به قطعات 2 سانتيمتري ببريد 9 - 1 عدد پياز – خرد شده 10 - 3 حبه سير - ريز شده 11 - 5 فنجان آب (1 ليتر) تذكر : از سوسيسهاي دودي، فقط كوكتل دودي در ايران قابل تهيه است كه كاملا براي غذاي ما مناسب ميباشد. طرز تهيه : ◄ در يك ظرفي مناسب، روغن را با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ پياز، سير و هويچ را در تابه ريخته و براي مدت 5 دقيقه سرخ ميكنيم تا پياز نرم شود. ◄ عدس، نمك، برگ بو، آويشن و آب را داخل پياز ميريزيم و ميگذاريم بجوشد. پس از آن در ظرف را براي مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا غذا بجوشد و عدس بپزد. سپس برگ بو را خارج ميكنيم. ◄ سوسيسها را به همراه جعفري در غذا ريخته و ميگذاريم غذا 10 دقيقه ديگر نيز بجوشد تا عدس خوب بپزد. ◄ غذا براي سرو حاضر است. .....................................................................................................................................................
|