آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Wednesday, September 11, 2002

Indian-Spiced Chicken and Spinach

مليت : خاورميانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 30 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بي‌آب
2 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
3 - ½1 قاشق چاي خوري نمك
4 - ½ قاشق چاي خوري دارچين
5 - 1 قاشق چاي خوري زيره سبز
6 - ½ قاشق چاي خوري پاپريكا (Paprika)
7 - ½ قاشق چاي خوري زردچوبه
8 - 600 گرم اسفناج - خرد شده
9 - ½ فنجان خامه پر چربي
10 - 1 قاشق سوپ خوري تخم گشنيز - آسياب شده
11 - 1 قاشق چاي خوري زنجبيل (در صورت تازه بودن، 1 قاشق سوپ خوري)
12 - 1 عدد پياز – خرد شده
13 - 3 حبه سير - خرد شده
14 - 2 عدد فلفل جالاپنو (Jalapeno) بي‌تخم و بي‌ساقه - ريز شده
15 - ½1 فنجان آب
16 - 4 تكه سينه مرغ ، بي‌پوست و بي‌استخوان – بين 300 الي 500 گرم – هر كدام بريده شده به 3 قسمت

تذكر : تنها يادآوري مهم اينكه هنگام تميز كردن فلفل جالاپنو، حتما دستكش يدست داشته باشيد و يا اينكه دستان خود را بعد از كار، چند بار بشوييد و تا مدتي به جاهاي حساس بدن مانند صورت نماليد.
ضمنا دوستان براي تهيه فلفل‌ها نيز زياد نگران نباشند. بجاي پاپريكا مي‌توانيد از فلفل قرمز استفاده كنيد اما بخاطر داشته باشيد اندازه آن را حداقل بايد ¼ كنيد. جالاپنو و يا مشابه آن هم در ايران پيدا مي‌شود.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ، روغن را با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ پياز را در تابه ريخته و براي مدت 3 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا نرم شود.
◄ سير و زنجبيل را به پياز اضافه كرده و 2 دقيقه ديگر سرخ مي‌كنيم.
◄ زيره سبز، زردچوبه، تخم گشنيز، پاپريكا و 1 قاشق چاي خوري از نمك را در غذا مي‌ريزيم و 1 دقيقه ديگر سرخ مي‌كنيم تا عطر ادويه‌ها مشخص شود، سپس گوجه فرنگي و جالاپنو را نيز اضافه مي‌كنيم.
◄ دارچين، خامه و آب را نيز به غذا اضافه مي‌كنيم.
◄ اسفناجها را خوب آبگيري كرده و در غذا مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم غذا بجوشد. سپس حرارت را كاهش مي‌دهيم و در ظرف را مي‌گذاريم تا 5 دقيقه‌ي ديگر بجوشد و بپزد.
◄ مرغها را به همره باقي‌مانده نمك به غذا اضافه مي‌كنيم و در ظرف را مجددا گذاشته و صبر مي‌كنيم 10 دقيقه‌ي ديگر نيز بجوشد.
◄ غذا براي سرو آماده است.




.....................................................................................................................................................

Home