آشپزخانه گيس گلاب |
Thursday, August 22, 2002
مليت : آفريقايي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 فنجان گوجه فرنگي رنده شده 2 - 2 قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي 3 - 2 قاشق سوپ خوري روغن ذرت – درصورت نياز كمي بيشتر 4 - ¾1 قاشق چاي خوري نمك 5 - ½ فنجان كره بادام زميني 6 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه 7 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Pepper) 8 - 300 گرم باميه 9 - 1 عدد پياز – خرد شده 10 - ¾2 فنجان آب 11 - 1 عدد مرغ – بين 1500 الي 1750 گرم – بريده شده به 8 قسمت تذكر : ميزان رب گوجه فرنگي را 2 قاشق سر خالي يا 1 قاشق سر پر در نظر بگيريد. البته بسته به ذائقه خودتان و كيفيت رب، ميتوانيد ميزان آن را تغيير دهيد. در مورد باميه، دوستان مقيم خارج باميه را بصورت پخته تهيه ميكنند. اما اگر بصورت خام تهيه شد، بهتر است يا ابتدا آن را حداقل به مدت 30 دقيقه بپزيد و سپس براي غذا استفاده كنيد و يا مدت پخت غذا را در مرحلهي آخر بيشتر در نظر بگيريد. طرز تهيه : ◄ در يك ظرف بزرگ، روغن را با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ ¼ قاشق چاي خوري از نمك و فلفل سياه را به مرغ ميزنيم و آن را به مدت 8 دقيقه (هر طرف 4 دقيقه) سرخ ميكنيم تا رنگ آن طلايي شود. سپس مرغها را از ظرف خارج ميكنيم. ◄ حرارت را كم ميكنيم و پياز را در ظرف ميريزيم و به مدت 3 دقيقه سرخ ميكنيم تا نرم شود. ◄ فلفل قرمز، رب گوجه فرنگي و گوجه فرنگي رنده شده را در غذا ميريزيم. ◄ رانهاي مرغ را در غذا ريخته و 2 فنجان آب نيز در آن ميريزيم و صبر ميكنيم تا جوش بيايد. سپس در ظرف را ميگذاريم و اجازه ميدهيم 10 دقيقه بجوشد و مرغ بپزد. ◄ در ظرفي ديگر، كره بادام زميني را با باقيمانده آب خوب مخلوط ميكنيم. (بهتر است كه آب كمي ولرم و كره در دماي اتاق باشد) سپس اين مخلوط را به همراه باميه، بالها و سينه مرغ و باقي مانده نمك و فلفل سياه در غذا ميريزيم. ◄ در ظرف را ميگذاريم و 10 دقيقه ديگر صبر ميكنيم تا باميه بپزد. سپس غذا را سرو ميكنيم. پيشنهاد : اين غذا را ميتوانيد با برنج يا رشته تخم مرغدار سرو كنيد. .....................................................................................................................................................
|