آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Monday, July 01, 2002

Date and Walnut Bars

مليت : آمريكايي
تعداد : 20 نفر
مدت پخت : 40 دقيقه
دسته غذايي : دسر (Dessert)


مواد لازم :
1 - 1 فنجان جو پرك شده
2 - ½1 فنجان آرد
3 - 1 فنجان شكر قهوه‌اي (Brown Suger)
4 - 300 گرم خرماي - بدون هسته و خرد شده
5 - ½ فنجان گردو – كاملا خرد شده
6 - ¾ فنجان كره آب شده
7 - 3/1 فنجان آب

تذكر : بجاي شكر قهوه‌اي مي‌توانيد از شكر معمولي استفاده كنيد.
1 فنجان شكر قهوه‌اي = 3/1 فنجان شكر معمولي

طرز تهيه :
◄ فر را روشن و روي 350 درجه فارنهايت تنظيم مي‌كنيم.
◄ تابه‌اي به ابعاد 5/22 * 5/32 و ارتفاع 5 سانتي‌متر را با روغن چرب مي‌كنيم.
◄ در ظرفي مناسب، آب و خرما را ريخته و مي‌گذاريم آب جوش بيايد. پس از جوشيدن آب، حرارت را كم كرده و اجازه مي‌دهيم 5 دقيقه ديگر بجوشد و مخلوط غليظ شود. در اين مدت متناوبا آن را هم مي‌زنيم. پس از غليظ شدن، مي‌گذاريم سرد شود.
◄ در ظرف ديگري آرد، جو، شكر و گردو را مي‌ريزيم. آرد را نيز اضافه مي‌كنيم و با هم مي‌زنيم.
◄ 3 فنجان از مواد بالا (آرد – جو – شكر – گردو و كره) را در تابه ريخته و پهن كرده و خوب فشار مي‌دهيم تا يكدست شود.
◄ خرما را نيز روي آن پهن مي‌كنيم. در انتها باقي مانده مواد را روي خرماها ريخته و آرام فشار مي‌دهيم و يكدستش مي‌كنيم.
◄ تابه را براي مدت 25 دقيقه در فر گذاشته تا رنگ آن قهوه‌اي كمرنگ شود.
◄ پس از در آوردن از فر، اجازه مي‌دهيم تا سرد شود. سپس بريده و سرو مي‌كنيم.

تذكر : اين شيريني به تقاضاي يكي از خوانندگان خوب آماده شده است و هنوز بوسيله خودم تست نشده. گرچه بنظر نمياد مشكلي داشته باشد.




.....................................................................................................................................................

Home