آشپزخانه گيس گلاب |
Monday, July 01, 2002
مليت : آمريكايي تعداد : 20 نفر مدت پخت : 40 دقيقه دسته غذايي : دسر (Dessert) مواد لازم : 1 - 1 فنجان جو پرك شده 2 - ½1 فنجان آرد 3 - 1 فنجان شكر قهوهاي (Brown Suger) 4 - 300 گرم خرماي - بدون هسته و خرد شده 5 - ½ فنجان گردو – كاملا خرد شده 6 - ¾ فنجان كره آب شده 7 - 3/1 فنجان آب تذكر : بجاي شكر قهوهاي ميتوانيد از شكر معمولي استفاده كنيد. 1 فنجان شكر قهوهاي = 3/1 فنجان شكر معمولي طرز تهيه : ◄ فر را روشن و روي 350 درجه فارنهايت تنظيم ميكنيم. ◄ تابهاي به ابعاد 5/22 * 5/32 و ارتفاع 5 سانتيمتر را با روغن چرب ميكنيم. ◄ در ظرفي مناسب، آب و خرما را ريخته و ميگذاريم آب جوش بيايد. پس از جوشيدن آب، حرارت را كم كرده و اجازه ميدهيم 5 دقيقه ديگر بجوشد و مخلوط غليظ شود. در اين مدت متناوبا آن را هم ميزنيم. پس از غليظ شدن، ميگذاريم سرد شود. ◄ در ظرف ديگري آرد، جو، شكر و گردو را ميريزيم. آرد را نيز اضافه ميكنيم و با هم ميزنيم. ◄ 3 فنجان از مواد بالا (آرد – جو – شكر – گردو و كره) را در تابه ريخته و پهن كرده و خوب فشار ميدهيم تا يكدست شود. ◄ خرما را نيز روي آن پهن ميكنيم. در انتها باقي مانده مواد را روي خرماها ريخته و آرام فشار ميدهيم و يكدستش ميكنيم. ◄ تابه را براي مدت 25 دقيقه در فر گذاشته تا رنگ آن قهوهاي كمرنگ شود. ◄ پس از در آوردن از فر، اجازه ميدهيم تا سرد شود. سپس بريده و سرو ميكنيم. تذكر : اين شيريني به تقاضاي يكي از خوانندگان خوب آماده شده است و هنوز بوسيله خودم تست نشده. گرچه بنظر نمياد مشكلي داشته باشد. .....................................................................................................................................................
|