آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, July 20, 2002

Chunky Tomato Sauce

مليت : ايتاليايي
تعداد : 4 الي 6 نفر
مدت پخت : 45 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 500 گرم گوجه فرنگي – خرد شده
2 - ¼ فنجان روغن نباتي
3 - 500 گرم لينگويين (Linguine) يا اسپاگتي (Spaghetti)
4 - ½1 قاشق چاي خوري نمك
5 - ½ قاشق چاي خوري شكر
6 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه
7 - 2 قاشق سوپ خوري جعفري – خرد شده
8 - 1 فنجان هويچ خرد شده
9 - 1 فنجان كرفس خرد شده
10 - 1 قنجان پياز خرد شده

تذكر : پاستاهاي موجود در ايران معمولا از نوع اسپاگتي و گاهي نيز از انواع ديگري هستند. بنابراين در يافتن آنها مشكلي نخواهيد داشت.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ روغن را ريخته و داغ مي‌كنيم.
◄ پياز ، كرفس و هويچ را در روغن ريخته و سرخ مي‌كنيم تا نرم شوند.
◄ بقيه مواد (جز پاستا) را در تابه ريخته و حرارت را كم مي‌كنيم و مي‌گذاريم 20 دقيقه بجوشد و بپزد.
◄ در ظرفي مناسب، مخلوط آب و نمك را جوش آورده و پاستا را به مدت 12 دقيقه مي‌جوشانيم تا بپزد.
◄ پاستا‌ها را آبكشي كرده و در ظرف مي‌كشيم، سپس سس را نيز روي آن ريخته و سرو مي‌كنيم.

تذكر اول : دوستان مي‌توانند در صورت تمايل پاستا را به همان روش معمول ايراني دم كنند. بديهي است كه در آنصورت نيازي نيست كه پاستا كاملا در آب بپزد.

تذكر دوم : دقت كنيد كه اگر قصد داريد پاستا را به همان صورت ايتاليايي سرو كنيد، آن را با آب گرم (در دمايي كه دست نسوزد) براي مدت كوتاهي آبكشي كنيد.

و در انتها اين غدا، شايد غذاي مناسبي باشد براي دوستاني كه از پرخرجي و پر دردسر بودن غذاهاي وبلاگ من گله‌مند هستند.




.....................................................................................................................................................

Home