آشپزخانه گيس گلاب |
Saturday, July 20, 2002
مليت : ايتاليايي تعداد : 4 الي 6 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 500 گرم گوجه فرنگي – خرد شده 2 - ¼ فنجان روغن نباتي 3 - 500 گرم لينگويين (Linguine) يا اسپاگتي (Spaghetti) 4 - ½1 قاشق چاي خوري نمك 5 - ½ قاشق چاي خوري شكر 6 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه 7 - 2 قاشق سوپ خوري جعفري – خرد شده 8 - 1 فنجان هويچ خرد شده 9 - 1 فنجان كرفس خرد شده 10 - 1 قنجان پياز خرد شده تذكر : پاستاهاي موجود در ايران معمولا از نوع اسپاگتي و گاهي نيز از انواع ديگري هستند. بنابراين در يافتن آنها مشكلي نخواهيد داشت. طرز تهيه : ◄ در يك تابه بزرگ روغن را ريخته و داغ ميكنيم. ◄ پياز ، كرفس و هويچ را در روغن ريخته و سرخ ميكنيم تا نرم شوند. ◄ بقيه مواد (جز پاستا) را در تابه ريخته و حرارت را كم ميكنيم و ميگذاريم 20 دقيقه بجوشد و بپزد. ◄ در ظرفي مناسب، مخلوط آب و نمك را جوش آورده و پاستا را به مدت 12 دقيقه ميجوشانيم تا بپزد. ◄ پاستاها را آبكشي كرده و در ظرف ميكشيم، سپس سس را نيز روي آن ريخته و سرو ميكنيم. تذكر اول : دوستان ميتوانند در صورت تمايل پاستا را به همان روش معمول ايراني دم كنند. بديهي است كه در آنصورت نيازي نيست كه پاستا كاملا در آب بپزد. تذكر دوم : دقت كنيد كه اگر قصد داريد پاستا را به همان صورت ايتاليايي سرو كنيد، آن را با آب گرم (در دمايي كه دست نسوزد) براي مدت كوتاهي آبكشي كنيد. و در انتها اين غدا، شايد غذاي مناسبي باشد براي دوستاني كه از پرخرجي و پر دردسر بودن غذاهاي وبلاگ من گلهمند هستند. .....................................................................................................................................................
|