آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Friday, July 19, 2002

Chicken Goulash

مليت : مديترانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 50 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - ½1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بي‌آب
2 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
3 - ½1 فنجان آب مرغ (Chicken Broth)
4 - 1 قاشق سوپ خوري آرد
5 - ½1 قاشق چاي خوري نمك
6 - ⅛ قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Pepper)
7 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه
8 - 1 عدد برگ بو
9 - ¼ قاشق چاي خوري آويشن – خشك شده
10 - 2 قاشق سوپ خوري پابريكا (Paprika)
11 - 8 تكه گوشت ران مرغ
12 - 2 قاشق سوپ خوري جعفري تازه – خرد شده
13 - 2 عدد هويچ – خرد شده به حلقه‌هايي به قطر 6 ميليمتر
14 - 2ساقه كرفس - خرد شده به حلقه‌هايي به قطر 6 ميليمتر
15 - 2 حبه سير – ريز شده
16 - 1 پياز – خرد شده

تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران مي‌توانند از گوجه‌ فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. مي‌توانيد براي خوش‌رنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. مطابق معمول بجاي آب مرغ هم مي‌توانيد از قرص سوپ استفاده كنيد.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ و گود روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ ¼ قاشق چاي خوري نمك را به مرغها زده و آنها را براي مدت 8 دقيقه (4 دقيقه براي هر طرف) سرخ مي‌كنيم تا طلايي رنگ شود. سپس مرغها را از تابه خارج مي‌كنيم.
◄ پياز، هويچ، كرفس و سير را در تابه مي‌ريزيم و حرارت را تا حد متوسط كاهش مي‌دهيم تا مواد به مدت 5 دقيقه سرخ شوند و پياز نرم شود.
◄ حرارت را بيشتر كاهش مي‌دهيم و پاپريكا، آرد و فلفل قرمز را به غذا اضافه مي‌كنيم و براي 30 ثانيه سرخ مي‌كنيم.
◄ آب مرغ، گوجه فرنگي، آويشن، برگ بو، باقي مانده نمك و مرغ را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم جوش بيايد. سپس حرارت را كم مي‌كنيم و در ظرف را مي‌گذاريم و اجازه مي‌دهيم غذا 20 دقيقه ديگر بجوشد و مرغ خوب بپزد.
◄ در انتها برگ بو را خارج مي‌كنيم و جعفري و باقي‌مانده فلفل سياه را نيز اضافه كرده و غذا را سرو مي‌كنيم. (نيازي نيست پس از اضافه كردن فلفل و جعفري، غذا باز بجوشد.)




.....................................................................................................................................................

Home