آشپزخانه گيس گلاب |
Friday, July 19, 2002
مليت : مديترانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 50 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - ½1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بيآب 2 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت 3 - ½1 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) 4 - 1 قاشق سوپ خوري آرد 5 - ½1 قاشق چاي خوري نمك 6 - ⅛ قاشق چاي خوري فلفل قرمز (Cayenne Pepper) 7 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه 8 - 1 عدد برگ بو 9 - ¼ قاشق چاي خوري آويشن – خشك شده 10 - 2 قاشق سوپ خوري پابريكا (Paprika) 11 - 8 تكه گوشت ران مرغ 12 - 2 قاشق سوپ خوري جعفري تازه – خرد شده 13 - 2 عدد هويچ – خرد شده به حلقههايي به قطر 6 ميليمتر 14 - 2ساقه كرفس - خرد شده به حلقههايي به قطر 6 ميليمتر 15 - 2 حبه سير – ريز شده 16 - 1 پياز – خرد شده تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران ميتوانند از گوجه فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. ميتوانيد براي خوشرنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. مطابق معمول بجاي آب مرغ هم ميتوانيد از قرص سوپ استفاده كنيد. طرز تهيه : ◄ در يك تابه بزرگ و گود روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ ¼ قاشق چاي خوري نمك را به مرغها زده و آنها را براي مدت 8 دقيقه (4 دقيقه براي هر طرف) سرخ ميكنيم تا طلايي رنگ شود. سپس مرغها را از تابه خارج ميكنيم. ◄ پياز، هويچ، كرفس و سير را در تابه ميريزيم و حرارت را تا حد متوسط كاهش ميدهيم تا مواد به مدت 5 دقيقه سرخ شوند و پياز نرم شود. ◄ حرارت را بيشتر كاهش ميدهيم و پاپريكا، آرد و فلفل قرمز را به غذا اضافه ميكنيم و براي 30 ثانيه سرخ ميكنيم. ◄ آب مرغ، گوجه فرنگي، آويشن، برگ بو، باقي مانده نمك و مرغ را اضافه ميكنيم و ميگذاريم جوش بيايد. سپس حرارت را كم ميكنيم و در ظرف را ميگذاريم و اجازه ميدهيم غذا 20 دقيقه ديگر بجوشد و مرغ خوب بپزد. ◄ در انتها برگ بو را خارج ميكنيم و جعفري و باقيمانده فلفل سياه را نيز اضافه كرده و غذا را سرو ميكنيم. (نيازي نيست پس از اضافه كردن فلفل و جعفري، غذا باز بجوشد.) .....................................................................................................................................................
|