آشپزخانه گيس گلاب
.هر گونه استفاده تجاري از مطالب اين وبلاگ بدون اجازه ممنوع است. استفاده از مطالب اين وبلاگ در تمامي سايتها با ذكر ماخذ بلامانع است



Saturday, July 06, 2002

Chicken Chasseur

مليت : مديترانه‌اي
تعداد : 4 نفر
مدت پخت : 45 دقيقه
دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish)


مواد لازم :
1 - 1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بي‌آب
2 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت
3 - 3/2 فنجان آب مرغ (Chicken Broth)
4 - ½1 قاشق چاي خوري آرد
5 - 1 قاشق چاي خوري نمك
6 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه
7 - ¼ قاشق چاي خوري آويشن – خشك شده
8 - 4 تكه گوشت سينه مرغ (حدود 1200 گرم)
9 - 1 قاشق سوپ خوري كره
10 - 350 گرم قارچ – نازك برش خرده
11 - 2 حبه سير – ريز شده
12 - 1 پياز – خرد شده
13 - 6 قاشق سوپ خوري شراب ورموث غير شيرين (Dry Vermouth) يا شراب سفيد غير شيرين (White Wine)

تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران مي‌توانند از گوجه‌ فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. مي‌توانيد براي خوش‌رنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. بجاي شراب ورموث هم از آب انگور سفيد (سانديس) استفاده كنيد.

طرز تهيه :
◄ در يك تابه بزرگ و گود روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ مي‌كنيم.
◄ با ¼ قاشق چاي خوري نمك و ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه را به مرغها زده و آنها را براي مدت 8 دقيقه (4 دقيقه براي هر طرف) سرخ مي‌كنيم تا طلايي رنگ شود. سپس مرغها را از تابه خارج مي‌كنيم.
◄ كره را در تابه ريخته و حرارت را كاهش مي‌دهيم تا به آرامي داغ شود.
◄ پياز را در تابه مي‌ريزيم و به مدت 5 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا نرم شود.
◄ حرارت را افزايش مي‌دهيم و قارچ، سير و ¼ قاشق چاي خوري از نمك را به غذا اضافه مي‌كنيم و براي 5 دقيقه سرخ مي‌كنيم تا قارچها قهوه‌اي شوند.
◄ آرد را اضافه كرده و براي 30 ثانيه سرخ مي‌كنيم. بعد شراب را اضافه كرده و مي‌گذاريم بجوشد.
◄ آب مرغ، گوجه فرنگي، آويشن، باقي مانده نمك و مرغ را اضافه مي‌كنيم. سپس حرارت را كم مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم غذا 10 دقيقه ديگر بجوشد و مرغ خوب بپزد.
◄ در انتها جعفري و باقي‌مانده فلفل سياه را نيز اضافه كرده و غذا را سرو مي‌كنيم. (نيازي نيست پس از اضافه كردن فلفل و جعفري، غذا باز بجوشد.)




.....................................................................................................................................................

Home