آشپزخانه گيس گلاب |
Saturday, July 06, 2002
مليت : مديترانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 45 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 1 فنجان گوجه فرنگي پوره شده و بيآب 2 - 1 قاشق سوپ خوري روغن ذرت 3 - 3/2 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) 4 - ½1 قاشق چاي خوري آرد 5 - 1 قاشق چاي خوري نمك 6 - ½ قاشق چاي خوري فلفل سياه 7 - ¼ قاشق چاي خوري آويشن – خشك شده 8 - 4 تكه گوشت سينه مرغ (حدود 1200 گرم) 9 - 1 قاشق سوپ خوري كره 10 - 350 گرم قارچ – نازك برش خرده 11 - 2 حبه سير – ريز شده 12 - 1 پياز – خرد شده 13 - 6 قاشق سوپ خوري شراب ورموث غير شيرين (Dry Vermouth) يا شراب سفيد غير شيرين (White Wine) تذكر : در مورد كنسرو گوجه فرنگي دوستان مقيم ايران ميتوانند از گوجه فرنگي رنده شده استفاده كنند كه البته بدون آب باشد. ميتوانيد براي خوشرنگ شدن، به ازاي هر فنجان گوجه فرنگي، ½ قاشق سوپ خوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. بجاي شراب ورموث هم از آب انگور سفيد (سانديس) استفاده كنيد. طرز تهيه : ◄ در يك تابه بزرگ و گود روغن را ريخته و با حرارت ملايم داغ ميكنيم. ◄ با ¼ قاشق چاي خوري نمك و ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه را به مرغها زده و آنها را براي مدت 8 دقيقه (4 دقيقه براي هر طرف) سرخ ميكنيم تا طلايي رنگ شود. سپس مرغها را از تابه خارج ميكنيم. ◄ كره را در تابه ريخته و حرارت را كاهش ميدهيم تا به آرامي داغ شود. ◄ پياز را در تابه ميريزيم و به مدت 5 دقيقه سرخ ميكنيم تا نرم شود. ◄ حرارت را افزايش ميدهيم و قارچ، سير و ¼ قاشق چاي خوري از نمك را به غذا اضافه ميكنيم و براي 5 دقيقه سرخ ميكنيم تا قارچها قهوهاي شوند. ◄ آرد را اضافه كرده و براي 30 ثانيه سرخ ميكنيم. بعد شراب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد. ◄ آب مرغ، گوجه فرنگي، آويشن، باقي مانده نمك و مرغ را اضافه ميكنيم. سپس حرارت را كم ميكنيم و اجازه ميدهيم غذا 10 دقيقه ديگر بجوشد و مرغ خوب بپزد. ◄ در انتها جعفري و باقيمانده فلفل سياه را نيز اضافه كرده و غذا را سرو ميكنيم. (نيازي نيست پس از اضافه كردن فلفل و جعفري، غذا باز بجوشد.) .....................................................................................................................................................
|