آشپزخانه گيس گلاب |
Thursday, June 20, 2002
مليت : مديترانهاي تعداد : 4 نفر مدت پخت : 50 دقيقه دسته غذايي : غذاي اصلي (Main Dish) مواد لازم : 1 - 5 فنجان آب مرغ (Chicken Broth) 2 - 2 قاشق سوپ خوري آرد 3 - 2 قاشق سوپ خوري كره 4 - ½1 قاشق چاي خوري نمك 5 - ¼ قاشق چاي خوري فلفل سياه 6 - 1 عدد برگ بو 7 - 1 قاشق چاي خوري مريم گلي خشك شده (Sage) 8 - 350 گرم كاواتلي (Cavatelli) يا رشته تخم مرغ دار (Egg Noodles) 9 - 4 تكه گوشت سينه مرغ با استخوان (تقريبا 1000 گرم) 10 - 3 عدد هويچ – بريده شده در حلقههايي به قطر 5/1 سانتيمتر 11 - 2 ساقه كرفس - بريده شده در حلقههايي به قطر 5/1 سانتيمتر 12 - 1 عدد پياز – بريده شده به حلقههاي نازك تذكر : متاسفانه در ايران كاواتلي توليد نميشود. از جايگزينهاي كاواتلي احتمالا فقط روتيني در ايران موجود است (روتيني پاستايي است شبيه سوزن مته و بشكل پيچ) به غير از آن خودتان هم ميتوانيد پاستايي به دلخواه جايگزين نماييد. در مورد گياه مريم گلي گرچه در عطاريها موجود است اما ميتوانيد از رزماري يا آويشن نيز در غذا استفاده كنيد. طرز تهيه : ◄ در يك ديگ بزرگ، آب مرغ را به همراه برگ بو، پياز، كرفس و هويچ ميريزيم و اجازه ميدهيم جوش بيايد و 5 دقيقه بجوشد. ◄ مرغ، مريم گلي، نمك و فلفل را در غذا ميريزيم و سر ظرف را ميگذاريم و صبر ميكنيم 25 دقيقهي ديگر نيز بجوشد و مواد داخل غذا بپزد. طي اين مدت گاهي اوقات مرغ را در غذا جابهجا ميكنيم و حركت ميدهيم تا خوب بپزد. ◄ در اين اثنا، يك ديگ آب و نمك جوش ميآوريم و كاواتلي را در آن به مدت 10 دقيقه ميجوشانيم تا بپزد. سپس آبكشي ميكنيم. ◄ در ظرف كوچكي، كره را داغ كرده و آرد را در آن ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم تا حالت خمير را پيدا كند. ◄ برگ بو را از غذا خارج ميكنيم و مخلوط كره و آرد را در غذا ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم تا غذا غليظ شود (حدود 1 الي 2 دقيقه). ◄ در انتها كاواتلي را در غذا ريخته و ميگذاريم كمي بجوشد. ◄ غذا براي سرو آماده است. تذكر : اين غذا از دستهي غذاهاي اصلي است البته در رژيم غذايي غربي! صد البته كه در رژيم غذايي ايراني ميبايست آن را در ردهي ديگري قرار دهيد : دستهي سوپها! .....................................................................................................................................................
|